Öne Çıkanlar TUTANAK İddialar özgürlük Sanal KUTLAMA

MODEF’İN YABANCI ZİYARETÇİLERİ MOBİLYACILARI MEMNUN ETTİ

İnegöl mobilyasının yurt içinde ve yurtdışında yer edinmesinde önemli rol oynayan 41. MODEF fuarına ilgi oldukça yüksek oldu. Fuar sonrasında İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Başkanı ve Modef Başkanı Yavuz Uğurdağ, fuarın katılımcı firmaların beklentilere cevap verdiğini ve başarılı geçtiğini ifade etti.

Yavuz Uğurdağ, önceki yıllarda sadece iç pazara yönelik düzenledikleri MODEF ilkbahar fuarında geçen yıl yaptıkları değişikle yabancı katılımcılara da davet gönderdiklerini belirterek, bu yılki fuarda 74 ülkeden 939 yabancı ziyaretçiyi ağırladıklarını söyledi. Başkan Uğurdağ, “Fuarımıza Yurt dışından 939 ziyaretçi geldi. Bu ziyaretçilerden 158’ni MODEF organizasyonu ile getirdik. Türkiye içinden de 15 bin 887 ziyaretçi geldi. Böylece toplam ziyaretçi sayımız 16 bin 826 olarak gerçekleşti” şeklinde konuştu.

Fuarın ziyaretçi profili, sayısı ve iş bağlantıları açısından bakıldığında en yüksek faydanın sağladığını görmenin memnuniyetini yaşadıklarını ifade eden Başkan Yavuz Uğurdağ, önceki yıllarda sadece sonbahar fuarında yabancı ziyaretçilere ağırlık verdiklerini hatırlattı. Katılımcı firmalardan ilkbahar fuarında da yabancı ziyaretçi gelmesi yönünde talepler aldıklarını söyleyen Başkan Uğurdağ, “İnegöl mobilyasının yurt dışı pazarda daha etkili olması için yürüttüğümüz, ‘İnegöl dünya ile buluşuyor’ projesi ve bu proje ile bağlantılı olarak, farklı ülkelere yaptığımız ziyaretler, B2B çalışmaları da etkili olmaya başladı. Gelecek yıllarda daha çok müşteriye ulaşmak için aynı heyecan ile çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Yavuz Uğurdağ, fuar sonrasında katılımcı firmalar ile yapılan anketin sonuçlarını da açıkladı. Ankete katılan firmaların büyük çoğunluğunun yabancı ziyaretçilerden memnun kaldıklarını dile getirdiklerini anlatan Başkan Uğurdağ, “Katılımcı firmalarımız, yabancı ziyaretçi sayısı ve kalitesindeki artıştan ve fuar süresince verilen hizmetlerin geçmişe oranla daha da iyileşmesinden memnuniyetlerini dile getirdiler. Ancak iç piyasadaki daralma nedeniyle katılımcı sayısı yüksek olduğu halde siparişlerdeki azalma dikkat çekti. Nisan fuarında yabancı ziyaretçileri de davet etmemiz isabetli oldu. Önümüzdeki fuarlarda dış alıcılara dada ağırlık vereceğiz. İnegöl mobilyasını yeni pazarlarda tanıtmaya daha çok ağırlık vereceğiz. İç piyasadaki daralmaya rağmen katılımcı firmalarımızdan aldığımız olumlu tepkiler çalışma azmimizi daha da arttırdı. Sektöründeki fuarların öncüsü olan MODEF gittikçe daha da profesyonelleşiyor” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21