Öne Çıkanlar Engelsiz pandemi ORHANGAZİ Teknoloji incemedya
banner13

MOSDER'DE YENİ DÖNEM BAŞLADI

Genel kurul seçimi sonrasında önemliaçıklamalarda bulunanMOSDER Başkanı Mustafa Balcı, mobilya sektörünün sorunlarına çözüm hedefiyle yola çıktıklarını belirterek, dernek olarak Türk mobilyasının uluslararası arenada temsili noktasında da üzerlerine düşen her görevi yerine getireceklerinin sözünü verdi.

Başkan: “Mobilya sektörünü büyüteceğiz”

MOSDER’in 10. olağan genel kurulunda gerçekleşenyeni başkanlık seçiminin ardından,verilen önergeyle 2 yıl olan başkanlık süresi de 3 yıla uzatıldı. Böylelikle MOSDER’deki başkanlık görevini üç yıl boyunca sürdürmeye devam edecek olan Mustafa Balcı, “Mobilya sektörünün çatı kuruluşu olan MOSDER, 15 yıldır çok sayıda başarılı projeye imza attı. Türkiye ekonomisinin lokomotif gücü olan mobilya sektörünü zirveye taşımak, dünya çapında bir marka haline getirmek ve sesimizi uluslararası arenada duyurmak amacıyla faaliyetlerimizi çeşitlendireceğiz” dedi.

Balcı ayrıca; “Bugün imkansız gibi görünen birçok başarıyı elde edebilmek için kararlı ve istikrarlı olmalıyız. Yani birlik ve beraberliğe en ihtiyaç duyduğumuz günlerden geçiyoruz. Bildiğiniz gibi başarı, her şeyden evvel kararlılık gerektiren zor bir süreçten sonra elde ediliyor. Yönetim kurulu üye sayısının 5’ten 7’ye yükselmesi yolumuza kararlılıkla devam etmek adına bize güç kaynağı oluyor. Yönetim kurulu arkadaşlarım ve ben görevde bulunduğumuz süre boyunca aynı özveri ve sorumluluk bilinciyle bu vazifeyi sürdüreceğiz” diyerek sözlerini noktaladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.