Öne Çıkanlar İhsaniye Revizyon corona RUMELİSİAD pandemi
banner13

NAZAN ARISOY’UN DÖRT ÇOK OKUNAN KİTABI YENİLENDİ

Yazar Nazan Arısoy, kapak tasarımları da yenilenen “Piraye’de Nazım Olmak” kitabının 121'inci,  Frida Kahlo'nun 50'inci ve Cemal Süreya Aşk Günü Doğdu'nun 60'ıncı baskısını yapmasının heyecanını yaşıyor. Geçtiğimiz hafta sonu Bursa ve İstanbul’da düzenlenen kitap fuarlarına katılarak Dokuz Yayınları standında okurlarıyla buluşan Nazan Arısoy'un yenilenen kitapları, kitapseverlerden yoğun ilgi gördü.

“İyi tasarlanmış bir kitap kapağı, kitapla okur arasında bağ kurulması açısından inanılmaz önemli” diyen Arısoy, çok yakında çıkacak yeni kitabının da müjdesini verdi.

Nazan Arısoy Hakkında

Yunanistan kökenli bir ailenin mensubu olarak 1976’da İstanbul’da doğdu. Gazeteci bir baba ve edebiyat öğretmeni bir annenin çocuğu olması sebebiyle Anadolu’nun birçok ilinde eğitim aldı. Marmara Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Bölümü’nü ve Anadolu Üniversitesi İletişim Fakültesi Reklam ve Halkla İlişkiler Bölümü’nü bitirdi. Eğitmen, üst düzey yönetici asistanı, müşteri ilişkileri uzmanı, halkla ilişkiler müdürü pozisyonlarında görev aldı.

Üç çocuk annesi olan Nazan Arısoy, eğitmen, yazar, senarist, sanat yönetmeni ve ilişki terapisti olarak hayata eşlik ediyor.

Kitapları

Bukowski’nin Kadınları
Frida Kahlo
Cemal Süreya Aşk Günü Doğdu
Ah Sen, 2016
Tomris'çe
Beni Seveceksin
Yağmur'dan Sonra Deniz
İlginç Adamlar ve Kadınları

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22