Öne Çıkanlar aşıklık ezcane KUTLAMA İddialar Sanal

ORHANGAZİ'DE TURİZM HAFTASI TÖRENLE BAŞLADI

15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan Turizm Haftası nedeniyle Orhangazi Cumhuriyet Alanında bir program düzenlendi. Törene; Orhangazi Kaymakamı Dr. Yalçın Yılmaz, Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, Jand.Yzb.Ali Kanber,Orhangazi İlçe Emniyet Müdürü Halis Erdoğan, Orhangazi İlçe Jandarma Komutanı,Ticaret Odası Başkanı Erol Hatırlı, Diriliş Ertuğrul’da ve birçok dizide oynayan sanatçı Sedat Erdişhanoğlu,  Gazeteci Yazar Hüzün Yücel, ilçedeki daire amirleri, STK temsilcileri, okul müdürleri, öğrenciler ve öğretmenler katıldı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Çelenk sunumu ile birlikte günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yapıldı.

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, " Bu yıl 43'üncüsünü kutlayacağımız Turizm Haftası etkinliklerinde, Orhangazi’mizin turizm konusunda hak ettiği yere gelmesi için çalışacağız. Bu kapsamda düzenleyeceğimiz etkinliklerde, ilçemizin yerel zenginliklerini, öne çıkararak turizm değerlerimizin önemi vurgulayacağız. Orhangazi’mizin değişik turizm merkezlerine yaymayı düşündüğümüz etkinliklerin en verimli halde gerçekleşmesi için çaba göstereceğiz. Bir hafta boyunca yerli ve yabancı dostlarımızı, hemşerilerimizi buluşturacağız. Hazırlamış olduğumuz projelerde öncelik Turizm olacaktır" dedi.

Turizm haftası etkinlikleri kapsamında Orhangazi Belediyesi Halk oyunları ekibini farklı yörelere ait gösterileri beğeni topladı.

Çelenk sunumu ile başlayan program 15-22 Nisan arasında yapılacak çeşitli etkinliklerle devam edecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21