Öne Çıkanlar psikoloji Akbaş Atlet KKTC turizm
banner13

Osmangazi Kaymakamı Zafer Orhan, Müsiad'ı Ziyaret Etti…

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Bursa Şubesi Başkanı Mustafa Gürses, Osmangazi Kaymakamı Zafer Orhan’ı kabul etti.


Osmangazi Kaymakamı Zafer Orhan, MÜSİAD Bursa Şubesi’ni ziyaret etti. Osmangazi Kaymakamı Zafer Orhan, MÜSİAD Bursa Şubesi ziyaretinde Başkan Mustafa Gürses ve Başkan Yardımcısı Alaattin Dağlı tarafından kabul edildi.


Kaymakam Orhan’ı MÜSİAD’da ağırlamanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Başkan Gürses, “Osmangazi, birçok vilayetten büyük ve önemli bir ilçemizdir. Bu önemli ilçede yürüteceğiniz vazifenizde sizlere kolaylıklar dilerken, MÜSİAD Bursa Şubesi olarak işbirliği konularında ortak paydada buluşabileceğimizi belirtmek isterim” dedi.


MÜSİAD Bursa Şubesi ziyaretinde konuşan Osmangazi Kaymakamı Zafer Orhan da sanayisinin gücü ve teknolojik gelişmişliği ile Bursa’nın, birçok şehirden ileride olduğunu ve bununla gurur duyduğunu söyledi.


MÜSİAD Bursa Şubesi Başkanı Mustafa Gürses, ziyaretin sonunda, Kaymakam Orhan’a MÜSİAD Genel Merkez tarafından hazırlanan kitaplardan armağan etti.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.