Öne Çıkanlar aşıklık ezcane KUTLAMA İddialar Sanal

Osmangazi Koleji Öğrencileri Çanakkale Zaferini Tekrar Yaşattılar..

Özel Osmangazi Okulları öğrencileri, 18 Mart Çanakkale Zaferini hazırladıkları piyes ile tekrar yaşattı.


Osmangazi Okulları Konferans Salonunda velilerin yoğun katılımı ile gerçekleşen etkinlikte, 3 perdelik piyes öncesinde Çanakkale Şehitlerinin aziz ruhları için Kur’an-ı Kerim tilaveti yapıldı. Şehitlerimiz için saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın ardından Özel Osmangazi Okulları Müdürü Ömür Çolpan, programın açılış konuşmasında ‘Çanakkale Savaşını 3 kelime ile anlatmak gerekirse geldiler, gördüler döndüler. Osmanlı devletini ortadan kaldırıp,  Türkleri Anadolu’dan silip atmak için geldiler. 1071’den beri geliyorlar, hala geliyorlar, hep gelecekler. Önemli olan onların gelmesi değil. Onları Çanakkale deki gibi karşılayacak ruhun olmasıdır. Düşmanlar Çanakkale de bu ruhu gördüler.


 Ardından o imanın zafere olan inancını test ettiler. İnanç ve imanın, o asil ruhun çelik ve baruta olan zaferi ile karşılaşıp hüsranla geriye döndüler. Bizler Osmangazi Okulları olarak işte o ruhu yaşayan ve yaşatan gençleri yani geleceği eğitiyor ve yetiştiriyoruz.


18 Mart Çanakkale Zaferi ile ilgili gece veliler tarafından büyük bir beğeni ile takip edildi. Gecede görev alan öğrenci ve öğretmenler büyük alkış aldılar.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21