Öne Çıkanlar ORHANGAZİ Engelsiz incemedya Teknoloji NİLÜFER BELEDİYESİ
banner13

PAŞABAHÇE İLKBAHARI KAMPANYALARLA KARŞILIYOR

Kalabalık sofraların vazgeçilmezi Paşabahçe, birbirinden kaliteli ve her bütçeye uygun ürün çeşitliliği ile ilkbahar sofralarına tazelik katıyor. Aile ve arkadaş kavramını kalabalık sofralarda daha da anlamlandıran Paşabahçe, ilkbahara özel “Paşabahçe ile Hep Birlikte” mottosuyla yeni bir kampanyayı hayata geçiriyor.

Kampanya kapsamında, 26 Nisan – 4 Haziran tarihleri arasında her hafta sonunda Paşabahçe’den 40 TL’lik alışveriş yapan herkese Paşabahçe ürünleri hediye edilecek. Seçili yerel ve ulusal marketler ile züccaciye mağazalarında geçerli olacak ilkbahar kampanyası boyunca Paşabahçe ürünlerinden alışveriş yapanlar, Paşabahçe’nin birbirinden şık serilerinden hediye kazanma fırsatı bulacak.

Paşabahçe’nin bu uzun soluklu Kampanyası kapsamında Paşabahçe müşterileri Linden, Timeless, City, Mini Patisserie, Borcam Grill, Borcam, Storemax, Botanica gibi tabaktan bardağa, kaseden servis tabağına, Borcamdan saklama kabına ve vazoya kadar bir çok şık ve farklı Paşabahçe ürününe sahip olma şansını yakalayacak. Paşabahçe, Ramazan Ayı ve Anneler Günü gibi tüm özel günlerde farklı hediye alternatifleriyle müşterilerini mutlu etmeye devam edecek.

Paşabahçe Hakkında

Cam sektörünün küresel oyuncusu konumundaki Şişecam Topluluğu şirketlerinden Paşabahçe Cam Sanayii ve Ticaret A.Ş., cam ev eşyası alanında Avrupa’nın ikincidünyanın ise üçüncü büyük üreticisidir. İhtisaslaşmış mağazacılıkta özgün yapısıyla Türkiye’de lider olan ‘Paşabahçe Mağazaları’ da bünyesinde barındıran Paşabahçe Cam, 80 yıllı aşkın geçmişiyle Türkiye’nin en köklü kuruluşları arasında yer almaktadır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.