Öne Çıkanlar BUSİAD Engelsiz Yankı futbol DİKKAT
banner13

PAZARLAMA DÜNYASININ  EN PRESTİJLİ ÖDÜLÜ ÖZDİLEKPARKLARA!

Amerika Pazarlama ve İletişim Profesyonelleri Derneği (AMCP) tarafından dünyadaki en seçkin projeleri seçmek amacıyla 1995 yılından beri Amerika’da düzenlenen Hermes Creative Awards, başarılı projeleriyle dikkat çeken ÖzdilekPark İstanbul ve ÖzdilekPark Bursa Nilüfer’i ödüllendirdi.

Perakende sektöründe yalnızca alışveriş anlamında değil sosyal ve eğitsel anlamda da misafirlerinin ilgi odağı olmayı başaran ÖzdilekParklar, bugüne kadar gerçekleştirdiği beğenilen ve yoğun katılım sağlanan projeleriyle sektörde adından söz ettirmeye devam ediyor.

Tüm yıl boyunca birbirinden keyifli etkinliklere ve sosyal sorumluluk projelerine ev sahipliği yapan ÖzdilekParklar, bu alandaki başarısını uluslararası ödüllerle taçlandırdı.

Dünyada, pazarlama ve iletişim alanlarında gerçekleşen en seçkin projeleri seçmek amacıylabinlerce başvuruyu tarafsız olarak değerlendiren Hermes Creative Awards, ÖzdilekPark İstanbul ve ÖzdilekPark Bursa Nilüfer’i altın ve platin ödüllerine layık gördü.

ÖzdilekPark İstanbul, Sevgililer Günü özelinde hayata geçirdiği “Aşkınızın Gücü Sizi Paris’e Götürüyor” etkinliği ile altın ödül kazanırken, ÖzdilekPark Bursa Nilüfer ise“Satranç Turnuvası” etkinliği ile platin ödülün sahibi oldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.