Öne Çıkanlar Ali OSMANGAZİ Hamilelik BAE ihracat
banner13

SEVGİ KADAR SAF, AŞK GİBİ MUCİZEVİ BİR ÜRÜN: SENSIBIO H20

Bütün dünyada milyonlarca kadının, make-up artistlerin, hatta ünlü modellerin ve Hollywood yıldızlarının dahil favori cilt temizleyicisi olan Bioderma Sensibio H2O misel su içeriğindeki cildin doğal yapısına uygun misel tanecikler ile cildi nazikçe temizliyor.

Paraben, alkol, sabun, parfüm ve alerjen içermeyen Sensibio H2O içerisindeki aktif yatıştırıcı olan salatalık ekstresi sayesinde cildi yatıştırıyor, ciltteki şişkinliğini gideriyor ve ciltte anında ferahlama sağlıyor. Eşsiz misel teknoloji ile geliştirilen dünyanın ilk misel suyu Sensibio H2O, cilt ile aynı pH seviyesine sahip olup aynı zamanda mükemmel tolerans sağlıyor.

Sensibio H2O misel su; eşsiz temizleme ve makyaj çıkarma gücü sayesinde suya dayanıklı makyaj dahil tüm makyajı, kiri ve yağı cilde zarar vermeden temizliyor ve cildi derinlemesine arındırıyor.

En hassas ciltler dahil tüm ciltlerin kullanımına uygun Sensibio H2O cildi derinlemesine temizleme ve mükemmel makyaj çıkarma gücüne sahiptir.

Kimler için: Hassas, toleranssız ve alerjik ciltler başta olmak üzere, en hassas ciltler dahil tüm cilt tiplerinin kullanımına uygundur. Sadece yüz ve dudak değil, göz çevresi kullanımına da uygundur. Kontak lens kullanıcıları da rahatlıkla kullanabilir.

Uygulama şekli: Sadece makyaj değil, normal cilt temizliği için de kullanabileceğiniz bu ürünü yüz ve boyun bölgesine günde 1 veya 2 kez pamuk parçası yardımıyla kullanabilirsiniz. Sabahları cildinize hijyenin yanı sıra ferahlık hissi verdiğini fark edebileceksiniz. Sensibio H2O uygulama sonrası durulama gerektirmiyor. Sonrasında hemen günlük bakım kremlerinizi uygulanabilirsiniz.

Ürün miktarı: 500 ml, 250ml, 100ml

Tavsiye edilen satış fiyatı:

500ml: 59,50₺

250ml: 39,50₺

100ml: 19,50₺

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.