Öne Çıkanlar BUSİAD Yankı Engelsiz futbol DİKKAT

Suçev 22 Mart Perşembe Günü Merinos AKKM'de Açılıyor…

Network Fuarcılık ve Merinos Atatürk Kongre Kültür Merkezi (Merinos AKKM) iş birliği ile düzenlenecek olan ‘Su ve Çevre Fuarı ve 4. Uluslararası Bursa Su ve Çevre Kongresi’ 22 Mart Perşembe günü kapılarını açıyor.


Network Fuarcılık ve Merinos AKKM iş birliği ve Bursa Büyükşehir Belediyesi  katkılarıyla tüm dünya için önemli olan su ve çevre konusunu fuar ve kongre ile eş zamanlı bir şekilde ele alacak bu organizasyon, Dünya Su Günü olan 22 Mart’ta başlayıp 24 Mart’ta sona erecek.


Bursa Büyükşehir Belediyesi, BUSKİ, Su Vakfı ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı İl Müdürlüğü’nün de destek olduğu organizasyonla ilgili konuşan Merinos Atatürk Kongre Kültür Merkezi Genel Koordinatörü Hasan Çepni, şunları söyledi:  “Bursa’mızı fuar sektöründe daha yukarılara taşımak için 2018 yılında planladığımız fuarlardan ikincisi olan SUÇEV fuarı için de hazırlıklarımızı tamamladık. Fuarımız Dünya Su Günü’nde kapılarını açıyor.  Ayrıca çevre ve su kaynaklarımız konusunda da farkındalık yaratmayı hedefliyor. Bunun yanında bilimsel programlarla da destekleniyor. 7’den 70’e toplumun tüm kesimlerine yönelik olarak hazırlanmış etkinlikler de fuara renk katacak. Fuarın organizasyonunda destek olan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Alinur Aktaş başta olmak üzere katkı koyan herkese teşekkür ediyoruz. Tüm halkımızı 22 Mart’ta fuarımıza bekliyoruz. “


“TÜM BURSALILARI FUARIMIZA BEKLİYORUZ”


Network Fuarcılık Genel Müdürü Hasan Eker de, “Kongre turizmi ve fuarcılık sektöründe Bursa’nın hak ettiği payı alabilmesi için Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Merinos AKKM ile iş birliğine giderek çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 2018’deki ilk fuar olan Bursa Güzellik ve Kozmetik Fuarı’nı başarılı bir şekilde geride bıraktık. Şimdi ikinci fuarımız olan SUÇEV’de de hazırlıklarımızı tamamladık. Toplumumuza, sektöre, öğrencilere, akademisyenlere, kamuya mesajların verileceği, kararların alınacağı, bilimsel bilgi paylaşımının, skeç, tiyatro gösterileri, şiir ve resim yarışmalarının olacağı, fuar ve kongrenin birlikte planlandığı ‘Su ve Çevre Fuarı ve 4. Uluslararası Bursa Su ve Çevre Kongresi’ su şehri Bursa’mıza hayırlı olsun. Tüm Bursalıları fuarımıza bekliyoruz.” dedi.


 “ÖNEMLİ İSİMLER KATILACAK”


Su ve çevreye dair her şeyin masaya yatırılacağı, önemli firmaların stant açıp, alanında uzman isimlerin de konuşmacı olacağı ve 500 bildirinin yapılacağı ‘Su ve Çevre Fuarı ve 4. Uluslararası Bursa Su ve Çevre Kongresi’ne; Su Vakfı Başkanı ve İstanbul Medipol Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Zekai Şen, Türkiye Baraj Güvenliği Derneği Başkanı Prof. Dr. Hasan Tosun, Uludağ Üniversitesi Çevre Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Feza Karaer, BUSKİ Genel Müdür Vekili Güngör Gülenç, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Hasan Özlü, Meteoroloji Genel Müdürü İsmail Güneş, Milli Parklar Genel Müdürü Nurettin Taş, Çevre Yönetimi Genel Müdürü Muhammet Ecel ve Yrd. Doç. Dr. İsmail Dabanlı başta olmak üzere pek çok önemli isim katılacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.