Öne Çıkanlar Üniversite İnce Bakış Zeytinyağı Kriptoloji İhsaniye
banner13

TÜRK OYUNCU DOĞUKAN ERDEM KUTLU, ORTA ASYA’YI FETHETTİ

Yıllar önce muhabir olarak adım attığı televizyon dünyasına daha sonra yapımcı olarak hizmet eden ve yıllar yılı, kendi hazırladığı programları sunan Doğukan Erdem Kutlu, oyunculuğa da el attı ve önce “Kehribar” ardından da “Kalbimdeki Deniz” isimli dizilerde boy gösterdi. Şimdilerde ise oyuncu olarak, Orta Asya’daki gururumuz oldu.

Senaryosu Özbekistan’ın önemli senaristlerinden biri olan FeruzaFattohova tarafından yazılan “Keskin Nişancı” isimli filmde, “Al Adiy” karakterine hayat veren Türk oyuncu Doğukan Erdem Kutlu, Türkiye’yi Orta Asya’da temsil eden ilk Türk oyuncu olarak tarihe geçti. Filmin yönetmenliğini OzodShams üstlenirken, RuslanMirzayevprodüktör olarak filme imza attı. AnvarAdlov ise aksiyon sahneleriyle dolu “Keskin Nişancı” filminin kameramanlığını üstlendi.

Keskin Nişancı filmi, Türkiye ile Özbekistan arasındaki ilk projelerden biri olarak da dikkat çekti. UluğbekQodirov, MatyoqubMatchonov gibi oyuncuların yer aldığı filmde Türk oyuncu Doğukan Erdem Kutlu’nun yer alması, sinema eleştirmenlerini de mutlu etti ve oyuncunun “Türkiye adına büyük başarısı” olarak değerlendirildi.

Keskin Nişancı filminin galası Mart ayı başında Özbekistan’ın başkenti Taşkent’te binlerce kişinin katılımıyla, özel bir salonda yapıldı ve Doğukan Erdem Kutlu da galada hazır bulundu. 2 gün kaldığı Taşkent’te Doğukan Erdem Kutlu, yoğun ilgiyle karşılandı ve Türk oyuncu, binlerce kişiyle hatıra fotoğrafı çektirdi. Filmde, yüzyılımızın en büyük sorunlarından biri olan terör hareketlerine, Türkiye ve Özbekistan polisleri tarafından vurulan büyük darbe işleniyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.