Öne Çıkanlar Engelsiz Bursagaz Kıyak sungurlu Sanat
banner13

TVS BASIN LANSMANI GERÇEKLEŞTİ

18 Nisan Perşembe günü Divan Hotel Asia’da gerçekleştirilen lasman toplantısında TVS Türkiye Euro 4 belgesi alan araçları RTR 200 ve Jupiter’in basın lansmanını gerçekleştirdi. Motosiklet içerik üreticileri ve basın temsilcilerinin bulunduğu etkinliğe ilgi oldukça büyüktü.
 

TVS Türkiye distribütörü İsotlar Grup, 18 Nisan Perşembe akşamı verdiği davette tüm Türkiye’deki bayileriyle bir araya geldi. 2018 yılının değerlendirilmesinin ardından 2019 yılı için beklentilerin ve taleplerin konuşulduğu toplantıda, İsotlar Grup Yönetim Kurulu Başkanı Sn. R. Hakan İsot konuşma yaparak, Türkiye’deki motosiklet pazarının güncel durumu hakkında bilgi verdi. Konuşmasında ayrıca zamanın trendinin dijitalleşme olduğunu vurgulayan Hakan İsot, bu trende hızla ayak uydurulacağını belirtti. Son olarak yıllık satış hedeflerinden bahsederken, İsotlar Grup olarak bayilerine bu hedeflere ulaşmaları için her an destek olmaya hazır olduklarının da mesajını verdi.


İsotlar Grup Hk.

Adana ’da 1965 yılında Osman İSOT tarafından İsotlar Ticaret olarak kurulan ve ilk olarak BMC yetkili satıcılığıyla otomotiv sektörüne adımını atan İsotlar Grup, ardından Skoda, John Deere, Isuzu, Volkswagen, Audi gibi dünya çapında lider markaların yetkili satıcılık hizmetleriyle faaliyetlerine devam etti. 1995 yılında İstanbul’da da hizmet vermeye başlayan grup, otomotiv sektöründe hedeflerine doğru emin adımlarla ilerlerken geçmişten gelen tarım sektöründeki tecrübesini de yeni yatırımlarla sürdürdü.

2004 senesinde, genç ve dinamik ekibi, kaliteli ve yenilikçi ürünleri, dürüst ve güvenilir yönetim anlayışı ile Türkiye motosiklet kullanıcılarının ihtiyaçlarına uygun ürünleri sunmak amacıyla TVS firmasının Türkiye distribütörlüğünü alan İsotlar Grup, aynı zamanda 2016 yılından beri Peugeot Motocycles, Brixton ve Lambretta markalarının Türkiye distirbütörlüğünü gerçekleştirmektedir. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.