banner20
Öne Çıkanlar Engelsiz Jandarma İhsaniye Kedi BUSİAD

Yaralıya İlk Müdahale Validen
Bursa Valisi İzzettin Küçük, kazada yaralanan Diyarbakırlı öğrencileri tedavi gördükleri hastanelerde ziyaret etti. Küçük, yolda rastladığı başka bir kazada yaralanan vatandaşa da sağlık ekipleri gelene kadar ilkyardım yaptı.

Bursa İl Sağlık Müdürü Dr. Özcan Akan’dan yaralılar hakkında bilgi alan Vali İzzettin Küçük, “Dün gece Gemlik ilçemiz sınırlarında yaşanan o elim kazada iki yavrumuzu kaybettik. kaybettiğimiz yavrularımız için Allah’tan rahmet diliyorum. Rabbim kederli ailelerine sabır versin. Yaralılarımız var; onlara da geçmiş olsun dileklerimizi iletmek için tedavi gördükleri hastanelerde ziyaret ettik. Yaralılarımızın durumu iyiye gidiyor. Bir kısım hastamız taburcu oldu. Rabbim en kısa zamanda yaralılarımıza şifa versin” dedi.

Vali İzzettin Küçük, ”Kazalar hep bir anlık dikkatsizlik sonucu meydana geliyor ve ocaklar sönüyor. Kuralsızlık ve dikkatsizlik canımızı yakmasın. Ben sürücülerimizin trafik işaret ve işaretçilerine uymalarını, dikkatsiz ve uykusuz araç kullanmamalarını istiyorum” ifadelerini kullandı.

İlk müdahale validen

Yaralı öğrencileri tedavi gördükleri hastanelerde ziyaret eden İzzettin Küçük, yolda rastladığı yaralamalı trafik kazasına da ilgisiz kalmadı.

Sağlık ekipleri gelene kadar İl Sağlık Müdürü Dr. Özcan Akan ile beraber ilk müdahaleyi yapan Vali İzzettin Küçük, 112 ekiplerinin intikaliyle olay yerinden ayrıldı.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21