Öne Çıkanlar Revizyon İhsaniye corona RUMELİSİAD Bursada teleferik ücretlerine zam
banner13

Yıldırım Belediyespor Moral Depoladı

-SÜPER AMATÖR LİG’DE PLAY-OFF OYNAMAYA HAK KAZANAN LACİVERT TURKUAZLILAR, GRUBUN SON MAÇINDA ELMASBAHÇESPOR’U YENDİ.


BURSA- Yıldırım Belediyespor, Süper Amatör Lig A Grubu son hafta mücadelesinde Elmasbahçespor’u mağlup ederek, play-off maçları öncesi iddiasını ortaya koydu.


Süper Amatör Lig A Grubu’nda play-off oynamaya hak kazanan Yıldırım Belediyespor, gruptaki son hafta maçında Elmasbahçespor’u 3-2 yendi. Atıcılar-2 Sahası’nda oynanan karşılaşmanın 8. dakikasında 1-0 geriye düşen Yıldırım Belediyespor, 25. dakikada Özer ile skoru eşitledi ve devre 1-1 eşitlikle sonuçlandı. Mücadelenin ikinci yarısına hızlı başlayan lacivert turkuazlılar, 46. dakikada Mustafa Salış ile 2-1 öne geçti. 53. dakikada bu gole cevap veren Elmasbahçespor skoru 2-2’ye getirdi. Maçın son bölümünde etkili bir oyun ortaya koyan lacivert turkuzlılar 88’de Halil ile 3-2 öne geçti ve maç bu skorla tamamlandı. Yıldırım Belediyespor bu galibiyetle puanını 53’e çıkardı ve grubu ikinci sırada bitirerek play-off oynamaya hak kazandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22