Öne Çıkanlar Ali Hamilelik OSMANGAZİ BAE ihracat
banner13

Yılın İkon Kadını Cansu Özlevi İtalya’ya Kapak Oldu

Mia Su markası sık sık başarılarından söz ettiriyor. Bu sene Dubai İnternational Fashion Week’te yer alan Mia Su markası ve sahibi Cansu Özlevi, ardından İstanbul İnternational Fashion weekte sahne aldı. Mia Su markası yılın ikon markası seçilirken Cansu Özlevi yılın ikon kadını seçildi. Miasu markası da en başarılı çıkış yapan markası oldu.  Cansu Özlevi aynı zamanda en iyi koleksiyon sahibi kadın seçilmişti.

ÜNLÜLERİN VAZGEÇİLMEZ MARKASI MİA SU

İstanbul içinde yaptığı defilelerle de adını sıkça duyuran Cansu Özlevi ve Mia Su markasını tercih eden ünlüler arasında Özlem Yıldız, Demet Şener, Yeşim Salkım, Ceyda Düvenci ve influencerlar bulunuyor. Başarılarının devamı diler ve ülkemizi de yurtdışına açılımları ile gururlandırdığı için kendisini tebrik ederiz.

Anahtar Kelimeler:
ÖzleviCansu
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.