Usta Gazeteci Necmi İnce yine Bursa gündemiyle ilgili önemli konuları gündeme getirmeye devam ediyor.Bu kapsamda kaleme aldığı bu köşe yazsında Bursa Büyükşehir'in Belediye'nin kent meydanındaki her sene yaptığı kaldırım taşları ihalesi ve diğer sıkıntılar ve sorunlarla ilgili konuları gündeme getirdi. İşte Gazeteci Necmi İnce'nin o köşe yazısı; 'BİR İŞİNİDE DÜZGÜN YAP BÜYÜKŞEHİR!'

Geçtiğimiz günlerde Bursa Kent meydanında bazı çalışmalar dikkatimi çekti. Bursa Büyükşehir Belediyesi nerdeyse her yıl yaptığı parke ve peyzaj çalışmalarını yeniden yaparak güya çalışıyoruz mesajını vermiş. Bu işleri görünce biraz tebessüm ettim.

Yahu iyide insana sormazlar mı her yıl burası bu milletin paraları neden çarçur ediliyor. Devletin malı deniz diye bu kadar umursamazlık olur mu?

Birde işinizi sağlam yapın, her yıl aynı iş yapılır mı kardeşim birlerini zengin edeceğiz diye milletin gözünün içine baka baka ihaleler verilmez ki?

Ahh güzel Bursa ne hala geldin.!

Sahi bu arada yeri gelmişken Bursa devasa sıkıntıları ve sorunları ne oldu?

-Hani Bursa'da trafik sorunu 2 yılda çözülecekti?

-Yeni Adliye binası yapılı ne oldu?

-Yeni Cezaevi projesi yapılacaktı?

-Emek şehir hastanesi hafif raylı sistem ne zaman bitecek?

-Bursa Büyükşehir Stadyumu ne zaman bitiyor?

-Ankara Hızlı trene yılan hikâyesi ne zaman bitiyor?

-Bursa Büyükşehir Belediyesinin borçları bitecek denildi ne oldu?

Şimdi bu sıkıntıları ve sorunları paspasın altına atan yerel yöneticiler seçim zamanı bu millet size bir fatura keserse şaşmayın.

Bizden söylemesi.!

Yoksa bu işler ne eşinizi, dostunuzu ise almaya veya ihale vermeye benzemez. Onun için Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş Bursa'ya kalıcı eserleri ve projeleri acil hayata geçirmelidir.

Gerçi hangi meğa projesi hayata geçti merak ediyorum?

Merkezî iktidarın yaptıkları hariç.!

Gerçi merkezi iktidarın yaptıkları ile bunlar şov yapmayı severler!

Neyse söz gider yazı kalır…

Önümüzdeki seçim de kim ak koyun, kara koyun göreceğiz inşallah ben yanılırım.

Bu arada malum Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş'ın şikâyeti üzerine şantaj şüphelisi olarak T.C Bursa 27.Asliye Ceza Mahkemesi tarafından tutuklu yargılandığım davada suçsuz olduğum ortaya çıktı ve beraat ettim.

Ama ne Ak Partili yöneticiler nede Bakanlar bununla ilgili geçmiş olsun diye arayan olmadı.

Çok üzüldüm...

Kamuoyunun takdirine bırakıyorum.

Ha unutmadan bu olayda bizleri gizli ses kaydı ile planlı ve programlı şekilde hukuksuz bir şekilde dinleyen Bursa Büyükşehir Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Başkanı Ahmet Bayhan senin unuttuğumu zannetme. Seninle mahkemede hesaplaşacağız!

Ayrıca Büyükşehir Belediyesinin basın bütçesi ile ilgili burnuma kötü kokular geldi.Yakında Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı danışmanı Ferhar Murat ile birlikte çevirdiğiniz milyonluk işleri de kamyonuyla paylaşacağım.

Sahi bu Başkanın Danışmanı diye işe aldıkları Ferhat Murat hem danışmanlık ücreti alıyormuş birde bununla kalmayıp aylık belediyeye 200bin TL varan faturalar kestiği iddia edildi.

Bu olay doğruysa kripto Kenan Kibar olarak bilinen eski danışmandan ne farkı kaldı bu kişinin?

Al birini vur ötekini:)

Devir mefeat ve çıkar devri olmuş vesselam!

Selam ve dua ile…

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21