Öne Çıkanlar Tofaş Btü Gençler Yankı BUSİAD

BAHAR ALERJİLERİNE DİKKAT

Ağaçların yeşillenmesi ve çiçeklerin açmasıyla etrafa saçılan polenler, alerjilere sebep olması nedeniyle birçok kişi için eziyete dönüşebiliyor. Bahar yorgunluğundan muzdarip kişiler de bu dönemde sürekli bir halsizlik ve uykusuzluk hali yaşıyor.

Ferah Mekânlarda Alerjisiz Bir Bahar

5 filtreli iyonik hava temizleyici Fakir Vigor Plus, ferah ortamlar yaratarak alerjiden uzak bir bahar mevsimi geçirmenize olanak veriyor. Havadaki alerjiye sebep olan polen, bakteri, toz gibi tüm zararlı maddeleri yok ederek mekânları temiz hava ile dolduruyor.

Aktif oksijen çıkışı ve 70 m2’lik kullanım imkânı yaşam alanlarının her köşesine ferahlık katıyor. Toz ve koku sensörleri ile otomatik hava kalitesi kontrolüne olanak veren Fakir Vigor Plus, kolayca temizlenebiliyor. Cihazın üzerinde H.E.P.A, TiO2, karbon, ön ve plazma filtreleri mevcut. Mekânlarda oluşan temiz hava, astım ve alerjik hastalıklara karşı direncinizi artırıyor.

Bahar Yorgunluğuna Birebir

Bahar mevsiminde alerji kadar sık görülen bahar yorgunluğu da yaşam kalitesini büyük oranda düşürüyor. Vücudun direncini kıran ve sürekli bir yorgunluk hali veren bahar yorgunluğunu gidermenin en pratik çözümü, yaşam alanlarında oksijen oranının fazla olmasıdır. Oksijeni bol ortamda uyumak, tam anlamıyla dinlenmenizi ve enerjinizin yükselmesini sağlıyor.

Fakir Vigor Plus, Mikro Air Vakum UV sistemi ve özel çoklu filtre desteği ile bulunduğu ortamın havasını analiz ederek tüm zararlı organizmaları ve hoş olmayan kokuları yok ediyor. Temiz hava stres hormonlarınızı düşürüp, kalp ve akciğer hastalıkları risklerini azaltıyor. Serotonin ve endorfin hormonları salgılamanıza yardımcı olarak mutluluk veriyor. Cihaz, uzaktan kumanda ile kontrol edilip 5 farklı modda çalışabiliyor.

Fakir Vigor Plus, sigara dumanı, evcil hayvan, yağ kokusu ve vücut kokularını da yok ederek evinizin salonunda tertemiz bir orman havası estirebiliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.