Öne Çıkanlar Engelsiz Bursagaz sungurlu Sanat Kıyak
banner13

Cildinizin Bağışıklık Sistemini Güçlendirin

Havalar serinledi, artık bulutların arkasına saklanan güneşi daha az görmeye başladık. Pandeminin de etkilerini hala yoğun olarak hissettiğimiz şu günlerde, kendimize daha dikkat etmemiz, bağışıklık sistemimizi güçlü tutmamız şart! Bu dönemde vitamin, mineral desteklerinden faydalanmak, beslenmemize sağlıklı gıdalar eklemek, bağışıklık sistemine destek olan bal, propolis gibi ürünler tüketmek gerekiyor. Tekrardan evlerimizde daha fazla zaman geçirmeye başladığımız bu dönemde kendimize daha fazla zaman ayırarak SPA rahatlığını eve taşıyabiliriz. Mevsim değişiklikleri genel sağlığımızı olduğu gibi cildimizi de etkiliyor. Bu nedenle düzenli bir şekilde cildimizi temizlememiz, nemlendiriciyi ihmal etmememiz ve cildimizi koruyan bakımlardan destek almamız yararlı olabiliyor. İsveçli güzellik teknolojisi markası FOREO, dünyanın ilk akıllı maske terapisi cihazı UFO ve UFO Mini ile entegre bir şekilde çalışan yeni Manuka Honey maske, balın koruyucu ve güçlendirici etkisini cildinize taşıyor.

Doğru Besinlerle Bağışıklığınızı Güçlendirin

Mevsim değişiklikleri en çok bağışıklık sistemini etkileyerek hastalıklara davetiye çıkarıyor. Doğru besinleri tüketerek bağışıklığı güçlendirmemiz mümkün. Bu dönemde sofranızda yoğurt, kefir, peynir, turşu, elma sirkesi gibi probiyotik besinlere sofranızda daha fazla yer verebilirsiniz. Doğanın mucizevi besini balı hem kahvaltı sofranızda hem ara öğünlerde hem de bitki çaylarınızla birlikte tüketebilirsiniz. Tüm öğünlerde vitamin ve mineraller açısından zengin sebze ve meyvelere yer verebilirsiniz. Doğal bir antibiyotik olan sarımsağı; soğuk algınlığı, grip, nezle gibi hastalıklara karşı koruyucu etkisiyle bilinen zencefili tüketebilirsiniz. 2,5 litre su içmeyi de unutmamalısınız.

Anahtar Kelimeler:
CiltSağlıkBağışıklık
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.