Öne Çıkanlar ORHANGAZİ Engelsiz incemedya Teknoloji NİLÜFER BELEDİYESİ
banner13

GETAT MERKEZİ HASTA KABULÜNE BAŞLADI

Türkiye’nin en kapsamlı aynı zamanda alanında örnek ve öncü olması planlanan Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne bağlı  ‘Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp (GETAT) Uygulama Merkezi’ on farklı uygulama ile hizmet vermeye başladı.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Bursa İl Sağlık Müdürü Dr. Özcan Akan, GETAT Merkezi’nin kentteki modern tıp hizmetlerinin yanında tamamlayıcı sağlık hizmetleri alanında hizmet vereceğini vurguladı.

Dr. Akan, “Merkezimizde; ozon, mezoterapi, homeopati, fitoterapi, kupa tedavisi (hacamat), proloterapi, akupunktur, sülük, hipnoterapi ve apiterapi uygulamalarında hizmet verilmeye başlandı. Merkezimizde ağrı tedavisinde, uyku bozukluklarında, kilo verdirme ve sigara bıraktırmada akupunktur; depresyon, anksiyete (kaygı bozuklukları), panik atak, obezite ve sigara bağımlılığında hipnoz; ağrı tedavisinde destek amaçlı mezoterapi; diyabet, dolaşım bozukluğu, astım gibi hastalıklarda ozon tedavisi başta olmak üzere çeşitli yöntemler, tıbbi tedaviye destek amaçlı kullanılmaktadır” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.