Öne Çıkanlar pandemi Engelsiz ORHANGAZİ Teknoloji incemedya
banner13

HAYATIN YAPI TAŞI BULUNDU!

İnsan vücudundaki en yaygın protein olan kollajen; vücudumuzun toplam protein kütlesinin yaklaşık % 30’unu ve bağ dokusunun % 80’ini oluşturur. Bağ dokusu, deri, eklemler gibi birçok organın yapısını oluşumunda önemli rol oynayan kollajenin vücutta eksikliğinin olması halinde ise ciltte yaşlanma, eklemlerde tahriş gibi birçok sorunun oluşmasına neden olduğu bilinmektedir. Kollajen çeşitli iç ve dış nedenlerle 30’lu yaşlardan itibaren vücutta azalır, hidrolize kollajen takviyeleriyle bu eksiklik yavaşlatılabilir ve sorunlar azaltılabilir. Son yıllarda standart hidrolize kollajenden çok aktif peptitlerin hedef dokulara daha rahat ulaştığı ve daha iyi sonuçlar verdiği bulunmuştur.

Dielen Laboratuvarları’nda yüksek teknoloji ile üretilen aktif peptitleri içeren Peptiline ailesi farklı peptit zincirleri sayesinde bedene farklı şekillerde destek olur. Hücreye aktif peptit desteği sağlayan Peptiline, bağırsakta çözünen enterik kaplı tablet ve kapsüllerden oluştuğu için mide asidinden etkilenmeden bağırsağa ulaşır ve yüksek emilime sahiptir.

Peptiline’nın içeriğinde bulunan kollajen yapının, aktif peptit zincirleri şeklinde ayrılmış olması hedef bölgeye yönelik direkt ve hızlı fayda sağlar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.