Öne Çıkanlar BUSİAD Yankı Engelsiz futbol DİKKAT

KESTEL DEVLET HASTANESİ’NDE 100 BİNİN ÜZERİNDE POLİKLİNİK HİZMETİ VERİLDİ!

Kestel girişi Ankara yolu üzerinde yaklaşık 23 bin metrekare alana inşa edilen ve yoğun bakım dâhil 150 yatak kapasitesine sahip Kestel Devlet Hastanesi, yalnızca Kestellilerin değil Yıldırım’ın doğusu ve Gürsu’da yaşayan vatandaşların da sağlık ihtiyacını karşılıyor. 

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Bursa İl Sağlık Müdürü Dr. Özcan Akan, hastanenin Bursa için stratejik açıdan oldukça önemli bir konumda yer aldığını belirtti. Hastanenin kentin doğusundaki hasta yükünü önemli ölçüde hafiflettiğini dile getiren Dr. Akan, “Yaklaşık 8 aylık süreçte 100 binin üstünde poliklinik hizmeti verildiğini ve bine yakın ameliyat gerçekleştirildiğini görüyoruz. Hastanemize poliklinik hizmeti için başvuran vatandaşlarımız her geçen artarken hali hazırda günlük binin üzerinde poliklinik gerçekleştirilmektedir. Yine acil sağlık hizmeti hastanemize günlük ortalama 800’ün üzerinde acil başvuru yapılmaktadır” dedi.

Doğum Hizmeti Başladı

Hastanede yakın süreç içerisinde doğum servisinin de hizmete girdiğinin altını çizen Dr. Akan, “Ayrıca hali hazırda hizmet veren 6 yataklı 1. seviye yoğun bakım ünitesinin yanında 8+2 yataklı 2. seviye yoğun bakım ünitemiz de yakın süreç içerisinde hizmete girecek. Yine c-d grubu olan fizik tedavi ünitesi a-b grubuna yükselecek. Hastanemizin vatandaşlarımıza maksimum seviyede hizmet vermesi için çalışmalarımıza devam ediyoruz” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.