Öne Çıkanlar Hamilelik BELEDİYESİ BAE ORHANGAZİ ihracat
banner13

Obeziteye savaş açın

Medikal cihaz, ekipman ve teknolojilerin sergilendiği, medikal trendlerin ve bilimsel etkinliklerin takip edildiği Avrasya Bölgesi’nin ve Türkiye’nin en büyük fuarı EXPOMED, 28 Mart Perşembe günü açıldı. Medikal sağlık sektöründeki son teknolojiler ile donatılmış ürünler ise fuarda büyük ilgi gördü.

 

Sperm kalitesi artık el değmeden ölçülüyor

Öte yandan bebeğin daha dünyaya gelmeden onu 3 boyutlu görmenizi sağlayan teknolojiler de EXPOMED Fuarı’nda yer alıyor. Ultrason cihazı kullanılarak 2 boyutlu olarak çekilmiş bebeğin fotoğraflarını 3 boyutlu bir heykel hailine getiren teknoloji, bebeğinizin dünyaya gelmeden onunla aylar önceden tanışmanızı sağlıyor.  Çocuk yapmak isteyen ama sperm kalitesini ölçtürmek durumda kalan çiftlerin sorunu daha kolay çözmeye yaratan yeni nesil teknolojilerde EXPOMED’de sergileniyor. Donorün boyuna göre ayarlanabilen ve masaj hizmeti sunan makine, el değmeden spermleri toplayarak test cihazına gönderiyor.

 

Rehabilitasyon sanal gerçeklik ile birleşti

Ayrıca sensör teknolojisiyle tasarlanan Fizyosoft, sanal gerçeklik tabanlı ölçme değerlendirme sistemi ve aktif video oyunları (rehabilitatif oyun) ile fizik tedavi ihtiyacı olan hastalara oyun ile egzersiz yaptırıyor

 

Anahtar Kelimeler:
Obeziteye Savaş Açın
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.