Öne Çıkanlar Akbaş psikoloji Atlet KKTC turizm
banner13

Sağlıklı bir karaciğer için 4 HEPA tercih edin

En büyük iç organımız olan karaciğerin vücudumuzda birçok önemli fonksiyonu bulunmaktadır. Karaciğerimizin en önemli görevlerinin başında ise bağışıklık hücrelerinin üretimi, vitamin ve minerallerin depolanması; toksinlerin temizlenmesi ve bazı hormonların üretimi gelmektedir. Sağlığımıza maksimum seviyede dikkat etmemiz gereken bugünlerde karaciğer sağlığımız yüksek önem taşımaktadır.

Yüksek yağlı ve karbonhidratlı beslenme şekli karaciğerde yağ depolanmasının başlıca sebeplerindendir. Covid-19 nedeniyle azalan fiziksel aktivite ile yanlış beslenme şekilleri ile birleşince, kişilerin olumsuz yönde etkileyen karaciğer yağlanması meydana gelebilir. Böyle bir sorunla karşılaşmadan önlem almak ya da var olan sorunları çözmek artık sizin elinizde: 4 HEPA’nın çok yönlü formülüyle karaciğer sağlığınıza destek olabilirsiniz.

İdeal kilonun üzerinde olmak karaciğer yağlanması görülme riskini arttırabiliyor

Pek çok kişi karaciğer yağlanmasından muzdarip olabilir fakat bu sorunla en sık karşılaşan kişiler karın bölgesi yağlanması olanlar, obez ya da kilolu kişiler, alkol, sigara kullanan ve düzenli egzersiz yapmayan kişilerdir. Bunlarla birlikte uzun süreli ve fazla sayıda ilaç kullanımı, çeşitli hormonal bozukluklar, beslenmede kolinin eksik alınması, karaciğer enzim (ALT,AST, GGT) bozukluğu, diyabet veya insülin direnci ve yüksek kolesterol gibi sebeplerle karaciğer yağlanması yaşayan kişiler de olabilir.

Karaciğer sağlığına destek olan 4 ana içerik

Kullanıcının kilosuna göre günde 1 veya 2 kapsül kullanılması önerilen 4 HEPA, bir kapsülünde karaciğer sağlığına destek veren 4 ana içeriğe sahiptir. Bu dört içerik Kolin, devedikeninin etken maddesi olan silibin, enginar yaprağı ekstresi ve karahindiba kökü ekstresinden oluşmaktadır.

Yapılan bilimsel araştırmaların sonucu gösteriyor ki devedikeninin etken maddesi olan silibinin (silibin fosfolipid kompleksi) karaciğer enzimlerini regüle etmeye yardımcı olurken, enginar yaprağı ekstresinin kolesterol ve trigliserid seviyesinin düşürmeye destek oluyor. Karahindiba kök ekstresinin ise dışarıdan alınan zararlı maddelerin karaciğere verdiği hasarı yok etmeye katkı sağladığı  gösterilmiştir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.