Öne Çıkanlar bursa NECMİ İNCE Belediye sağlık Yankı

Sanatseverin Sağlığı Acıbadem'e emanet
Acıbadem Sağlık Grubu, bu yıl, İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından düzenlenecek 5 büyük etkinlik olan İstanbul Film, Müzik, Caz ve Tiyatro Festivalleri ile Tasarım Bienali’ne sağlık sponsoru olarak destek verecek. Dünya sanatıyla ülkemizi buluşturan İKSV ile yapılan işbirliğinden çok memnun olduklarını söyleyen Acıbadem Genel Müdür Yardımcısı Rasim Topuz; “Sağlıkta bir dünya markası olan Acıbadem, dünya ile ülkemiz sanatını buluşturan bu etkinliklerde sağlık sponsoru olarak yer alacak. Doğu ile Batı’yı birleştiren, çok farklı kültürlere ev sahipliği yapan İstanbul gibi bir dünya kentinde, İKSV tarafından gerçekleştirilecek olan 5 büyük etkinliğin sağlık sponsoru olmak bizim için mutluluk verici” dedi.

İKSV ile Acıbadem arasında yapılan sponsorluk anlaşması; 6-17 Nisan 2018 tarihinde gerçekleşecek 37. İstanbul Film Festivali’nde başlayacak. Türkiye’nin en büyük uluslararası sinema etkinliği olan 37. İstanbul Film Festivali’nde, 43 ülkeden 218 yönetmenin toplam 210 filmi izleyiciyle buluşacak. Festivalde dünya ve Türkiye sinemasının filmlerinin yanı sıra yönetmen ve oyuncuların katılımıyla sinema söyleşileri, konserler, atölye çalışmaları ile özel etkinlikler de yer alacak. 37. İstanbul Film Festivali’nin açılış ve kapanışında, Acıbadem Mobil Sağlık, ambulans ve sağlık ekipleriyle destek verecek.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.