Öne Çıkanlar Engelsiz pandemi ORHANGAZİ Teknoloji incemedya
banner13

SUR YAPI MARKA AVM MEME KANSERİ FARKINDALIĞINA DİKKAT ÇEKİYOR

Özel Bursa Medicana Hastanesi Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Ersoy Taşpınar tarafından 26 Ekim saat 16.30’da verilecek seminer kapsamında risk faktörleri ve erken tanının önemi hakkında önemli bilgiler paylaşılacak. Kanserle Savaş Derneği’nin ‘Pembe Dükkan’ adında oluşturduğu konseptte ise çeşitli ürünler sergilenecek.

Türkiye’nin en seçkin markalarını Bursalılarla buluşturan Sur Yapı Marka AVM, ‘Meme Kanseri Farkındalık Ayı’ kapsamında toplum bilincinin gelişmesini sağlamak, risk faktörlerini belirlemek, erken tanıya yönlendirmek ve gerekli eğitimleri vermek amacıyla kanseri mat edecek bir etkinliğe ev sahipliği yapıyor.

Özel Bursa Medicana Hastanesi Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Ersoy Taşpınar tarafından 26 Ekim saat 16.30’da meme kanseri farkındalığı hakkında seminer verilecek. Meme kanserinde erken teşhisin önemi, tarama yöntemleri, tedavisi gibi birçok konuda bilgilerin paylaşılacağı eğitimle bilinç düzeyinin artırılması hedefleniyor. Sur Yapı Marka AVM bünyesinde Kanserle Savaş Derneği’nin ‘Pembe Dükkan’ adını verdiği konsept içerisinde ise çeşitli ürünler sergilenecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.