Öne Çıkanlar TUTANAK İddialar özgürlük Sanal KUTLAMA

TÜRK KIZILAY DÜNYAYA UMUT OLUYOR

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz Türk Kızılay Bursa Şubesi’ni ziyaret etti. Şube Başkanı Davut Gürkan ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelen Oktay Yılmaz, çalışmalar hakkında bilgiler aldı. 

Türk Kızılay’ın bağışçılarının fedakârlıkları, gönüllü ve çalışanlarının özverileri ile dünyaya mal olmuş bir iyilik hareketi haline geldiğini belirten Oktay Yılmaz, Türk Kızılay’ın dünyaya örnek bir değer haline geldiğini söyledi. Ülkemizde ve dünyanın birçok noktasında umut olmaya devam eden Türk Kızılay’ın merhamet eli ile medeniyet anlayışımızın dünyaya tanıtıldığına vurgu yapan Oktay Yılmaz, 151 yıldır her gün daha da büyüyen iyilik hareketinin büyüyüp güçlenmesi için her türlü desteğe hazır olduklarını belirtti.

Türk Kızılay Bursa Şube Başkanı Davut Gürkan ise, her kesimden insana Türk Kızılay ruhunu ve faaliyetlerini anlattıklarını belirtti. Türk Kızılay’ın belkemiği niteliğindeki bağışçı ve gönüllü ailesinin gün geçtikçe büyüdüğünü vurgulayan Gürkan, kuruluşundan bu yana fedakârlıklarla yüklü bir tarihi olan Türk Kızılay’ın tüm dünyaya umut olması hedefi yolunda durmadan çalışmalarını sürdürdüklerini vurguladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21