Öne Çıkanlar Btü BUSİAD Kedi BTSO Türkiye

VODAFONE YARI MARATON TAKIMI SAĞLIK İÇİN KOŞTU

Vodafone Maraton Takımı’nda yer alan Merve Oflaz ve Begüm Kütük, 7 Nisan Pazar günü düzenlenen Vodafone 14. İstanbul Yarı Maratonu’na katıldı. Ünlü isimler, yaklaşık 100 ülkeden 10 bini aşkın sporcunun koştuğu yarı maraton için “Güzel bir deneyim oldu” dedi.

7 Nisan 2019 – Spor ve sağlıklı yaşama olan ilgisi ile bilinen oyuncular Merve Oflaz ve Begüm Kütük, İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki Spor İstanbul tarafından Vodafone’un isim sponsorluğunda 7 Nisan Pazar günü Tarihi Yarımada’da düzenlenen Vodafone 14. İstanbul Yarı Maratonu’na katıldı.

Vodafone Maraton Takımı’nda yer alan ünlüler, Vodafone İstanbul Yarı Maratonu’nda güzel bir deneyim yaşadıklarını belirterek, “Koşmak, motivasyonumuzu artırıyor. Kendimizi çok daha iyi hissediyoruz. Yarı maratona ilk kez katıldık ve büyük keyif aldık. İstanbul’un güzelliklerini hep birlikte yaşadık. Bu güzel deneyim için Vodafone’a teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

10 bini aşkın sporcu katıldı

2017 yılı itibariyle Altın Kategori’ye yükselerek dünya çapında en iyi 10 yarı maratonarasına giren Vodafone İstanbul Yarı Maratonu’na bu yıl yaklaşık 100 ülkeden 10 binin üzerinde sporcu katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.