Öne Çıkanlar psikoloji Atlet Akbaş KKTC turizm
banner13

Zayıflama ameliyatları sonrası yalnız değilsiniz

Estetik International Sağlık Grubu, bir ilki daha gerçekleştirerek zayıflama sonrası vücutlarında deformasyon ve sarkma sorunu yaşayanlar için özel bir ekip ve program oluşturdu. Özellikle obezite cerrahisi sonrası yaşanan bu problemlere estetik cerrahi ve medikal uygulamalarla çözüm sağlanması, aralıklarla yapılacak interaktif söyleşilerle konunun desteklenmesi amaçlanıyor.

“Hedefini tamamla, yaşadığını hisset”

“Hedefini tamamla, yaşadığını hisset” mottosuyla yola çıkan bu projede aynı zamanda, zayıfladıktan sonra sarkma sorunu yaşayarak estetik cerrahiden yardım alan bireylerin gerçek yaşam hikayeleri de yer alıyor.

“Sarkmış derilerimden bıktım!”

Gerçek yaşam hikayelerine tüp mide operasyonu sonrası 2 seneye yakın zamanda tam 70 kilo veren Ceren Saltoğlu ile başlanıyor. Saltoğlu’ na post bariatrik cerrahi yani obezite cerrahisi sonrası estetik uygulamalar yapılarak, yaşadığı değişim gün be gün izlenecek. Bu süreçte merak edilen soruları cevaplayacak olan Saltoğlu, sosyal medya başta olmak üzere farklı mecralardan yeniden doğuş hikayesini paylaşacak. Zayıflamış olmasına rağmen hala hedefine ulaşamadığını, sarkan derileri yüzünden bikini, şort ve kolsuz kıyafetler giyemediğini söyleyen Ceren Saltoğlu’nun değişimi merakla bekleniyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.