Öne Çıkanlar NİLÜFER BELEDİYESİ kadem bilek Sanat Engelsiz Bursagaz
banner13

Barlas Tan Özemek'ten Yeni Albume Lansman Konseri

Sanatçı bu konserde, yeni albümünde yer alan şarkılarını ilk kez dinleyicisiyle buluşturacak. Barlas Tan Özemek’e sahnede, yıllara dayanan dostlukları ile hayatında özel bir yeri bulunan sanatçı arkadaşları Bartu Küçükçağlayan, Gaye Su Akyol ve Özge Fışkın eşlik edecek. Barlas Tan, programın bir bölümünde sanatçı dostlarıyla aralarında özel hikayesi olan birer sürpriz şarkı seslendirecek.

Gürol Ağırbaş’tan “Bas Şarkıları”

2 Ekim’de Moda Kayıkhane’dekibir başka konserde ise sahnede Gürol Ağırbaş olacak. ’95 yılında yayınlanan ilk albümü ‘’Bas Şarkıları’’ ile ’98 yılında yayınlanan ikinci albümü ‘’Bas Şarkıları iki” den tam 20 yıl sonra, “Bas Şarkıları 3” albümü yayınlanan Gürol Ağırbaşa sahnede Birsen Tezer, Bülent Ortaçgil, Ceylan Ertem, Elif Çağlar Muslu, Hüsnü Arkan, Jehan Barbur ve Şevval Sam eşlik edecek. Gecenin son konserinde Kesmeşeker seyircisiyle buluşacak. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.