Öne Çıkanlar BUSİAD Yankı Engelsiz futbol DİKKAT

'Ekmek' kareleri
Bursalıları 36 yıldır sağlıklı ve ekonomik gıdayla buluşturan BESAŞ’ın fotoğraf yarışmasında dereceye giren eserler belirlendi. Hayatının herhangi bir anını BESAŞ ürünleriyle fotoğraflayan profesyonel ve amatör herkese açık olan yarışmada dereceye girenler ödüllerini aldı.

BESAŞ tarafından düzenlenen ‘Doğal BESAŞ, doğal insan’ konulu fotoğraf yarışmasına amatör ve profesyonel kategorilerinde toplam 92 fotoğrafçı 222 eserle katıldı. Profesyonel kategoride birinci olan Ahmet Çetin 3 bin 500 TL para ödülü ile bir yıllık ekmek ve bir yıllık süt ödülünün sahibi oldu. Bu kategorinin ikincisi Osman Önder, 2 bin TL para ödülü, 6 aylık ekmek, 6 aylık süt ve yine bu kategorinin üçüncüsü olan Bülent Suberk de bin TL para, 3 aylık ekmek ve 3 aylık süt ödülüne hak kazandı.

Amatör kategorinin birincisi seçilen Ceyda Gümüştekin 500 TL para, 1 yıllık ekmek, 1 yıllık süt, ikinci Eda Ferahlı 300 TL para, 6 aylık ekmek, 6 aylık süt ve kategorinin üçüncüsü Sude Mısır da 200 TL para ve 3 aylık ekmek, 3 aylık süt ödülünün sahibi oldu.

Merinos AKKM Göç Müzesi Sergi Salonu’nda gerçekleştirilen ödül törenine, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe de katıldı. BESAŞ’ın kurulduğu günden bu yana sağlıklı ürünleri halkla buluşturarak önemli bir hizmete imza attığını belirten Recep Altepe, fotoğraf yarışmasının BESAŞ ürünlerinin halk nezdinde daha iyi tanınmasına yarayacağını söyledi. BESAŞ ve diğer kurumlarla Güzel Bursa’ya hizmet etmenin haklı gururunu yaşadıklarını ifade eden Başkan Altepe, “Sağlıklı ürünleri daha da öne çıkartacak, halkımızı bilinçlendirecek bir çalışma. Bu güzel etkinliğe katılan profesyonel ve amatör tüm fotoğrafçıları tebrik ediyorum. Doğal ürünlerin doğal fotoğrafları, BESAŞ’ın tanıtımlarında da kullanılacak” dedi.

BESAŞ fotoğraflarının ödülleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ve BESAŞ Genel Müdürü Mustafa Bektaş tarafından verildi. Ödül töreninin ardından Başkan Altepe, sergilenmeye değer bulunan fotoğrafları inceledi.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.