Öne Çıkanlar Engelsiz Bursagaz Sanat Kıyak sungurlu
banner13

Erdal Ayna Hollywood filmde rol alacak

2020 sonunda çekilecek olan film Amerikalı Rapçilerin Türkiye'de yaşadığı bir takım macerayı konu alıyor. Yönetmen Darryl D. Jhonsonun Türk oyuncular arasında ilk anlaştığı oyuncu Erdal AYNA oldu. Bir çok dizi ve filmde oynayan oyuncu geçen aylarda vizyona giren Şuursuz AşK Filminde İsmail Hacıoğlu ile birlikte gösterdiği başarılı performansı ile bu sektörde ''bende varım'' dedirtmişti.

Oyunculuk kariyerine hız kesmeden devam eden Ayna, bu kez Amerikalı Yönetmen Darryl D. Jhonsonun dikkatini çekti. Pandemi sonrası uluslararası bir filmden gelen teklif karşısında çok mutlu olduğunu belirtten Erdal Ayna bu filmin kendi için bir dönüm noktası olacağını söyledi.

Asıl işi rap müzik olan ve yaklaşık 8 yıldır Türkiye'de yaşayan, dünyaca ünlü bir çok sanatçı ile çalışıp kliplerini de çeken Yönetmen Darryl D. Jhonson Erdal Ayna hakkında sosyal medya hesaplarında övgü ile bahsetti. Style Po Production ve Moscitos Film Yapım ortaklığı ile çekilecek filmin yapımcılığını da Darryl D.Jhonson ve Mehmet Ali Arsalan üstlenecek, TurthHurts ve Ezekiel Ajaigbe'nin de rol alacağı filmde Erdal Ayna dengesiz bir mafya üyesini canlandıracak.

Anahtar Kelimeler:
Erdal AynaHollywood Filmi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.