Öne Çıkanlar TUTANAK İddialar özgürlük Sanal KUTLAMA

ERSAY ÜNER’DEN MUHTEŞEM PERFORMANS! ERSAY ÜNER’E KONSERİNDE SÜRPRİZ DOĞUM GÜNÜ!

Büyük ilgi ile takip edilen konserde Ersay Üner’i sanatçı dostları da yalnız bırakmadı.

Ersay Üner’i izlemeye gelenler arasında; sevgilisi Büşra Pekin, sanatçı dostlarından İlyas Yalçıntaş, Buray, Feride Hilal Akın, Mahmut Orhan, Röya ve Aynur Aydın vardı.

En güzel şarkılarını dostları ve sevenleriyle hep bir ağızdan söyleyen Ersay Üner’in renkli görüntüler ve muhteşem performanslarla dolu sahnesine sürpriz isimler eşlik etti.

Buray, İlyas Yalçıntaş, Feride Hilal Akın ve Röya  ile birlikte şarkılar söyleyen Ersay Üner,  gece boyu dinleyicilerden büyük alkış aldı.

Sahnede Sürpriz Doğum Günü!

Geçtiğimiz 7 Ekim Pazartesi günü doğum günü olan Ersay Üner’e sahne öncesi basın mensupları tarafından gelen doğum günü pastası büyük sürpriz yaşattı.

40 yaşına giren başarılı sanatçı, sahneye getirilen  bir diğer doğum günü  pastası ile doğum günü mumlarını üfleyerek dilek tuttu.

Ersay Üner duygularını: ‘’Normalde söylemem ama bu sefer dileğimi sizlerle paylaşacağım, içimden böyle geldi. Ben stüdyoda çok fazla ürettim ve bunları sizlerle sahnede  paylaşmayı çok özledim. Dilerim konserlerimde sizlerle böyle sık sık bir araya geliriz. Nokta albümümün İstanbul’daki ilk konseri, çok güzel bir atmosfer var karşımda. Merak etmeyin yakında  bu konserlerin devamı gelecek. Sevginiz bana cesaret veriyor. Çok teşekkür ederim hepinize.’’ şeklinde ifade etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21