Öne Çıkanlar pandemi Engelsiz ORHANGAZİ Teknoloji incemedya
banner13

SAHNEDE YENİ ALBÜM MÜJDESİ

Müzikseverlerin saatlerdeki doldurulmasıyla ortaya çıkan mekanda sahneye '' Seninle Başım Dertte '' şarkısı ile çıkarak büyük bir alkış tufanı koparan başarılı sanatçı, peşinden seslendirdiği '' Özledim '' ve '' Aşılmak Sevmekten Zor '' parçaları ile etkinliklerle tam anlamıyla fırtınalar estirdi. 50 yıl aşkın sanat hayatında sayısız ölümsüz esere imza atan ve bir çokda tutanlara ayrıştıyorum Selami Şahin, gece yarısı esprilerle de herkesi gülmekten kırdı geçirdi.

Bir ara yakın dostu Bülent Ersoy'un da taklidini yapan Selami Şahin, '' Bülent çok vefalıdır, altından bir kalbi vardır. Onunla ilgili ve onu buluyorum. '' Sözleri ile seyircilere yakın arkadaşını alkışlatmayı da ihmal etmedi. Yakın bir zamanda yeni bir albümün çıkacak. Onunda müjdesini buradan sizlere sunmak istedim. Hepsi bir iyi güzel, yepyeni şarkılar. '' Diyerek birde müjde veren Şahin, gece boyunca bitmek tükenmek bilmeyecek enerjiyle birlikte sahnede adım atmadık yer bırakmadı.

Selami Şahin, konserin ikinci bölümde ise tam anlamıyla coştu, coşturdu. İki saat süren şart seyircilerin yoğun olması üzerine yarım saat daha uzatan başarılı sanatçı, '' Umarım onu seyretti. Ben ve ekip arkadaşlarım hepinize sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. '' Sözleri ile konserini noktaladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.