Öne Çıkanlar bursa Sanat Magazin Engelsiz Kumdas
banner13

Sanat, sosyal medya aracılığıyla herkese ulaşıyor

Ortaya çıkarttığı eserleri geniş kitlelere sunma imkânını elde eden sanatçıların verimliliği de artacaktır. Kurduğu bağlantılar sayesinde takipçilerini her gün yeni eserlerle tanıştırmayı hedefleyen @yildirimarte, ilham verici çalışmaların buluşma noktası haline gelmiştir.

Evrensellik ve kolay erişilebilirlik fırsatından aldığı güçle sanatçı ve sanatseverleri buluşturan hizmetler sayesinde yaratılan interaktif ortam, dileyen herkesin eserler hakkında yorum yapmasına imkân verir. Buradan alınacak güçle sanatçılar kendilerini geliştirerek çalışmalarına hız verebilirler.

İLETİŞİM DEVRİMİ SANAT ESERLERİNİ GÖRÜNÜR KILIYOR

İletişim devrimi olarak nitelendirilen sosyal medya kanalları işten günlük yaşama, eğitimden alışverişe kadar her aşamada hayatı kolaylaştırıyor. İnternetin, günlük hayatın sıradan ama en güçlü parçası haline gelmesini sağlayan sosyal medya platformları, sanatçıların eserlerini sanal ortamda takipçileriyle paylaşmasına olanak tanıyor.

  • Kişisel web siteleri
  • Blog yazıları
  • Haber siteleri ve
  • Sosyal medya hesapları

sanatçıların daha görünür olmasında da en büyük katkıyı sağlıyor. Ayrıca sanatseverlerin de sanatçıların bizzat kendilerine ulaşmasına imkân veren paylaşımlar sayesinde etkili ve interaktif bir iletişim kurulabiliyor.

SOSYAL MEDYANIN DAYANILMAZ CAZİBESİ

Yüksek bir çekim gücüne sahip olan sosyal medyada yer bulan sanat eserleri, kullanıcıların yaşamlarına dokunarak bakış açılarını değiştirebildiği gibi onlara aynı zamanda estetik bir bakış açısı da kazandırabiliyor. Farkını ortaya koymak isteyen sanatçıların çalışmalarını bir araya toplayan Gökhan Yıldırım, sınırsız iletişim dendiğinde akla gelen sosyal medya kanalları üzerinden yaşam kalitesini artırmayı hedefliyor.

İnsanların evlerinden çıkamadığı günlerde dahi sanatın tek tıkla erişilebilir olduğunu kanıtlayan @yildirimarte, dış dünyayla olan bağını kopartmak istemeyenlere de alan yaratıyor. Cebinde taşıdığı internetle klavye üzerinde birkaç tuşa dokunarak evrensel bir sergiyi gezme fırsatı yakalayan kullanıcılar, istedikleri eser hakkında yapacakları yorumlarla farklı kullanıcılar için yeni bakış açıları oluşturabilirler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.