Öne Çıkanlar Engelsiz KORONAVİRÜS Yürüyüş kriz Yazdı
banner13

Dijital Anadolu Projesi tüm hızıyla sürüyor

Dijital Anadolu Projesi, dijital liderler ile KOBİ'leri çevrim içi platformda bir araya getirmeye devam ediyor.

Açıklama şöyle:

Üretime odaklanmış sektörlerin dijital dönüşümüne katkı sağlama hedefiyle TÜRKONFED ve Türkiye İş Bankası iş birliğinde hayata geçirilen Dijital Anadolu Projesi, dijital liderler ile KOBİ'leri çevrim içi platformda bir araya getirmeye devam ediyor. Dijital Anadolu Canlı Yayınlarının yedinci etkinliği, 10 Eylül Perşembe günü saat 15.00'te, Fark Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahu Büyükkuşoğlu Serter, Dünya Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Güldağ ve Maxis Girişim Sermayesi Genel Müdürü Selami Düz'ün katılımıyla gerçekleşecek. Teknoloji Yazarı Serdar Kuzuloğlu'nun moderatörlüğündeki etkinlik, www.dijitalanadolu.com/canli adresi üzerinden takip edilebilecek.

Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu (TÜRKONFED) ve Türkiye İş Bankası iş birliğiyle hayata geçirilen Dijital Anadolu Projesi, çevrim içi platformda KOBİ'ler ile buluşmayı sürdürüyor. Teknoloji Yazarı Serdar Kuzuloğlu'nun moderatörlüğündeki etkinlik serisinin yedincisi, 10 Eylül 2020 Perşembe günü, saat 15.00'te, Fark Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahu Büyükkuşoğlu Serter, Dünya Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Güldağ ve Maxis Girişim Sermayesi Genel Müdürü Selami Düz'ün katılımıyla düzenlenecek.

İki yılda dokuz kentte üç bin KOBİ'ye ulaşan Dijital Anadolu Projesi, pandemi dolayısıyla Mayıs ayından bu yana çevrim içi platformda sürdürülüyor. TÜRKONFED ve Türkiye İş Bankası iş birliği, BANDWITT çözüm ortaklığında devam eden 2020 programı kapsamında, Dijital Dönüşüm Merkezi'nin (DDM) de hizmetlerini ulusal ölçekte, çevrim içi olarak ücretsiz sunduğu etkinliklere katılım gösteren liderler, KOBİ'lerin dijitalleşme yolculuğuna rehberlik ediyor.

Dijital Anadolu Projesi'nin etkinliği www.dijitalanadolu.com/canli adresi üzerinden izlenebilir.

Anahtar Kelimeler:
Dijital Anadolu Projesi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.