Öne Çıkanlar Engelsiz pandemi ORHANGAZİ Teknoloji incemedya
banner13

ESET’e En İyi Oyuncu Ödülü

Radicati Market Quadrant, belirli bir teknoloji pazarının durumunu göstermek amacıyla kullanılıyor. 2021 yılı değerlendirmesinde, “sıfır gün tehditlerinin ve sürekli kötü amaçlı saldırıların algılanması, önlenmesi ve mümkünse ortadan kaldırılması için entegre çözümler” olarak tanımlanan APT Koruması ele alındı. 

ESET, 2020 yılının ardından bu yılda Radicati 2021 Advanced Persistent Threat (APT) Protection Market Quadrant raporunda En İyi Oyuncu seçildi. Pazarın önde gelen 12 güvenlik sağlayıcısının değerlendirildiği raporda, şirketler işlevsellik ve stratejik vizyon açısından ele alındı. ESET En İyi Oyuncu ödülüne layık görülen altı markadan biri oldu.

ESET son teknoloji kurumsal çözümler sunuyor

Geniş bir kurumsal güvenlik portföyüne sahip olan ESET, müşterilerine son teknoloji çözümleri sunuyor. Bu çözümler içerisinde ESET Enterprise Inspector (EEI), ESET Tehdit İstihbaratı Hizmeti ve ESET Dynamic Threat Defense (Cloud Sandbox) yer alıyor. EEI başta olmak üzere bu çözümler sundukları güçlü uç nokta algılama ve yanıt (EDR) özellikleri ile övgüleri topladı. Ayrıca, süreç ve dizin yürütme gibi olayların izlenmesi, kapsamlı bir şekilde ortadan kaldırma ve yanıt verme özellikleri de dikkat çekti. Raporda, ESET’in sağladığı kullanım ve dağıtım kolaylığının yanı sıra verdiği çok dilli destek de ön plana çıktı. 

İncelemeler nasıl yapılıyor

Radicati, yazılım üreticilerini işlevsellik ve stratejik vizyon kriterlerine göre değerlendiriyor. Ayrıca EDR, dağıtım seçenekleri, platform desteği, kötü amaçlı yazılım algılama, sandbox teknolojisi ve karantina, adli bilişim, sıfır gün tehditlerinin ve gelişmiş tehditlerin analizi de Radicati tarafından değerlendirilen özellikler arasında yer alıyor.

Sürekli başarı kararlı yapının eseri

Radicati Market Quadrant 2021 APT Koruması’nda En İyi Oyuncular, “geleceğe dair sağlam bir vizyona sahip olmalarının yanı sıra genişlemesine ve derinlemesine işlevsellik sunan ürünlere sahip şu anki pazar liderleri” olarak tanımlanıyor. ESET’in üst üste ikinci kez En İyi Oyuncu seçilmesi şirketin kararlı yapısını gösteriyor. 

ESET Teknolojiden Sorumlu Başkanı Juraj Malcho bu konuda şu yorumu yaptı: “Radicati’nin Market Quadrant 2021 APT Koruması tablosunda En İyi Oyuncu olarak yer almaktan inanılmaz derecede gururluyuz. Üst üste ikinci kez En İyi Oyuncu olarak seçilmemiz, ESET’in yenilikçi olma konusundaki kararlılığını ve en gelişmiş sürekli tehdit senaryolarını bile kapsayan bütünsel ürün portföyünü gözler önüne seriyor. Geçtiğimiz yıl boyutu ve şekli ne olursa olsun tüm şirketler açısından BT güvenliğinin ne kadar önemli olduğunu bir kez daha anlamamızı sağladı. Gerçek dünyada test edilen çözümlerimizden ve tüm teknoloji kullanıcıları için daha güvenli bir dünya oluşturma yolundaki kararlılığımızdan gurur duyuyoruz.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.