Öne Çıkanlar aşıklık KUTLAMA ezcane İddialar Sanal

-BAŞKAN YILMAZ’DAN, GENÇ MUCİTLERE DESTEK

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, Yıldırım İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Sevinç ile birlikte Kaşgarlı Mahmut Anadolu Lisesini ziyaret etti. Hayırseverler tarafından okula kazandırılan kütüphane ve konferans salonunun açılışına katılan Başkan Yılmaz, daha sonra ise çevre koruma, enerjiyi verimli kullanma, dil öğrenme, ulaşım gibi farklı dallarda okul öğrencileri tarafından hazırlanan 31 projenin sergilendiği stantları ziyaret etti. 

GENÇLER ÜMİTLERİMİZİ YEŞERTİYOR

Öğrencilerin projelerini yakından inceleyen Yıldırım Belediye Başkanı Yılmaz, “Burada projelerini inceleme fırsatı bulduğumuz öğrencilerimiz, geleceğe dair ümitlerimizi yeşertiyor. Çocuklarımızın ufkunu açan, onların yaratıcılıklarının gelişmesine katkı sağlayan bu tür etkinlikler çok önemli. Burada çocuklarımız; kimyasal plastiğe göre doğaya çok daha az zarar veren ve daha düşük maliyetli plastikten, donmaya karşı ısıtmalı asfalta, dil öğrenme tekniklerinden güneş enerjisi ile çalışan araçlara çok verimli projelere imza atmışlar. Çocuklarımızın bu çalışmaları bizleri gururlandırdı. 2023’ün 2053’ün ve 2071’in mimarları olacak çocuklarımızdan böyle ‘çılgınlık’lar bekliyoruz” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21