Öne Çıkanlar bursa Sanat Magazin Engelsiz Kumdas
banner13

BHİD İLE PARKORA’DA İLETİŞİM ÜZERİNE SOHBETLER

“Patronlar, CEO’lar ve Üst Düzey Yöneticiler İçin Kurumsal Dersler” adıyla 10. Kitabını yayınlayan iletişim sektörünün değerli isimlerinden Salim Kadıbeşegil eşliğinde keyifli bir sohbet gerçekleştirildi. Kurumsal itibar yönetimi, etik değerler, kriz yönetimi, kurum kimliği ve kültürü ile ilgili konulara değinen Kadıbeşegil, günümüz rekabet koşullarında sürdürülebilirlik açısından her zamankinden fazla itibar yönetimine ihtiyaç duyulduğunu belirtirken, kurumların bu konuyu hafife almamaları gerektiğine dikkat çekti.

Bursa Halkla İlişkiler Derneği Başkanı Mustafa SÖNMEZAY, ParkOra Yaşam ve Eğlence Merkezi ev sahipliğinde Salim Kadıbeşegil’i ağırlamaktan memnuniyet duyduklarını belirterek, ParkOra Genel Müdürü ve yöneticilerine teşekkürlerini iletti. 

 ParkOra’da gerçekleştirilen seminere GESİAD Başkanı Kerim Demiral, TSYD Başkanı Mehmet Ali Ekmekçi, Bursa Halkla İlişkiler Derneği üyeleri, geçmiş dönem başkanları ile konuya ilgi duyanlar katıldı. Etkinlik sonrası Kadıbeşegil yeni kitabını katılımcılar için imzaladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.