Öne Çıkanlar BUSİAD Yankı Engelsiz futbol DİKKAT

BROOKS BROTHERS’DAN SONBAHAR TRENDLERİ

Brooks Brothers, yenikoleksiyonunda sonbahar tarzını tasarımlara yansıtıyor. Tarihi yapılar ve sokak modasından ilham alınan koleksiyonda ikonik vintage ceket, yıkanabilir yünden yapılmış merinos kazaklar kırmızı, beyaz, mavi ve lacivertle harmanlanıyor.

Pamuklu spor gömlekler, çizgili ikonik örgülü pololar, dokuma gömlekler ve ekose takım elbiseler koleksiyonun ilgi çeken parçaları arasında yer alıyor. Dış giyim parçalarından spor ceketler, yelekler ve montlar erkek giyimine modern, sportif ve lüks bir yorum getiriyor.

Ünlü modacı Zac Posen’in imzasını taşıyan Brooks Brothers Kadın koleksiyonunda lacivert ve siyah ana renkler olarak karşımıza çıkarken parlak kırmızı, baharat tonları ve maviler farklı alternatifler arasında yer alıyor. koleksiyonda blazer ceketler, kazak hırka takımları, kaşmir tişört ve çizgili süveterler modern kadınlar için zamansız şıklık sunuyor.

Brooks Brothers Sonbahar kadın koleksiyonu bağcıklı makosen ayakkabılardan yüksek topuklu ayakkabılara, clutchlardan eşarp ve fularlara kadar uzanan geniş aksesuar seçenekleri ile dikkat çekiyor.

Sonbahar koleksiyonlarını yakından görmek için İstanbul Zorlu Center, Akasya Acıbadem, İstinyePark, Ankara Panora AVM ve İzmir Konak Pier AVM Brooks Brothers mağazalarına uğrayabilirsiniz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.