Öne Çıkanlar aşıklık ezcane KUTLAMA İddialar Sanal

Bursa, Petshop Kategorisinde En Çok Kediler için Alışveriş Yapıyor

Türkiye’nin lider e-ticaret platformu Hepsiburada, Bursa’nın petshop kategorisindeki alışverişlerine yönelik trend verilerini açıkladı. 30’dan fazla kategoride 14 milyon ürün çeşidiyle müşterilerinin her ihtiyacına cevap veren Hepsiburada, 2018 Eylül-Ekim aylarında petshop kategorisine yönelik talebin geçen yılın aynı dönemine göre %65 arttığını açıkladı. Hepsiburada, Bursa’da kadınların evcil hayvan ürünlerine olan talebinin %50 arttığını vurguladı. Bursa’da petshop kategorisinden en çok alışveriş yapan yaş aralığı 24-36 iken, en çok alışveriş yapan ilçeler Nilüfer, Osmangazi ve Yıldırım oldu. Son dönemde en çok talep gören ürünler kedi ve köpeklere özel sweatshirtler ile kedi ve köpek mamaları oldu.

Pet kategorisinde en çok talebin kedi ve köpek mamalarına gösterildiğini belirten Hepsiburada, havaların soğumasıyla birlikte pet tekstiline olan ilginin de arttığını ortaya koyuyor. Petshop kategorisinde 30 binden fazla ürünün bulunduğunu vurgulayan Hepsiburada, bünyesine kattığı yeni markalarla bu sayının günden güne arttığını belirtiyor. Hepsiburada gerek ürün çeşitliliği gerekse uygun fiyat seçenekleriyle sürekli bir ihtiyaç olan pet alışverişinde müşterilerinin hayatlarını kolaylaştırıyor.

En Çok Alışveriş Kediler İçin Yapılıyor

Hepsiburada trend verilerine göre; Bursa’da alışverişlerin %56’sı kediler için yapılıyor. Bunu %26 oranıyla köpekler ve %9 ile kuşlar takip ediyor. Evcil hayvanlar için alışverişlerin %8’i balıklar, %1’i hamster ve tavşanlar için yapılırken bu yüzdenin kalanını kaplumbağalar oluşturuyor.

Petshop kategorisine özel her hafta %20’ye varan indirim kampanyası

Hepsiburada’nın Petshop kategorisinde yer alan Köpek, Kedi, Balık, Kuş, Kemirgen ve Sürüngen başlıklarında mamadan aksesuara, tuvalet kabından akvaryuma, kedi kumundan pet tekstiline kadar pek çok çeşitte ürün yer alıyor. Geniş ürün yelpazesi ve avantajlı fiyatlarıyla dikkat çeken Hepsiburada, her hafta yaptığı %20’ye varan indirim kampanyasıyla can dostları sevindiriyor.

Hepsiburada Petshop kategorisine https://www.hepsiburada.com/pet-shop-c-2147483616adresinden ulaşılabiliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21