Öne Çıkanlar ezcane aşıklık KUTLAMA İddialar Sanal

Detan ve Defans ile etkin ve güçlü koruma

Sıcak havaların gelişi hepimizi mutlu etse de zaman zaman keyfimizi kaçıracak etkenlerle karşılaşabiliyoruz. Sivrisinek, karasinek ve kene gibi davetsiz misafirler güzel havanın coşkusunu yarıda bırakıyor. Üstelik sivrisineklerin sıtma, zika, batı nil virüsü gibi birçok hastalığı taşıma riski de bulunuyor. Her sezon olduğu gibi bu sezon da kurtarıcınız olacak Detan ve Defans, bahar ve yaz boyunca görünmez koruma sağlıyor.

 

Detan varsa sinek yok, sinek varsa Detan yok

 

Detan, sezon boyunca evlerde ve yazlıklarda ailelerin en büyük yardımcısı oluyor. Kapalı alanlarda sineklerden kurtulmaya çalışanlara aradıkları güçlü etkiyi tam anlamıyla sunan Detan, sinekleri kovuyor veya yok ediyor. Güçlü formülüyle Detan, sevdikleriyle beraber keyifli vakit geçirmek isteyenler için sivrisineksiz alanlar, huzurlu geceler sağlıyor.

 

Sineklere karşı sağlam Defans

 

Ailelerin görünmez kahramanı Defans, özellikle açık havada etkisini gösteriyor. Yüze ve cilde uygulanabilen Defans, cildi sineklere karşı koruyor, cildi tahriş etmiyor. Çocuklar da dahil olmak üzere, tüm ailenin güvenle kullanabileceği Defans ile keyifli anlarınız sinek ısırıklarıyla bölünmüyor, çocukların oyun keyfi kesintisiz sürüyor.

 

Bahçenin eğlencesini, balkonun keyfini ya da özgürce camları açabilmenin rahatlığını sunan Detan ve Defans, bahar ve yaz boyunca görünmez koruma sağlıyor. Alerjik reaksiyon, kaşıntı gibi sık rastlanan sorunlar Detan ve Defans ile son buluyor. Eczacıbaşı Tüketim Ürünleri çatısı altında yer alan Detan ve Defans ürünlerine, eczane ve süpermarketlerden ulaşılabiliyor.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21