Öne Çıkanlar BUSİAD Yankı Engelsiz futbol DİKKAT

Doğanın gücüyle cildinizi sonbahara hazırlayın

Mevsimler değişirken bu durumdan sadece doğa değil bedenimiz, ruhumuz, cildimiz de etkileniyor. Özellikle sonbahar aylarında yazın yeterince korumadığımız cildimizde ortaya çıkan lekeler, renk eşitsizlikleri, yıpranmalar mevsimin getirisi olan hava değişimleriyle birleşince cildimiz kendini koruyamıyor. Sonrasında ise matlık, kuruluk, çatlamalar ve elastikiyet kaybı gibi sorunlar ortaya çıkıyor. Bu dönemde hassasiyeti artan cildimizin tazeliğini ve güzelliğini korumanın yolu düzenli ve doğru bakımdan geçiyor. Cildi doğru ürünlerle doğru şekilde temizlemek, peeling ve maske terapilerinden yardım almak gerekiyor.İsveçli güzellik teknoloji markası FOREO’nun sunduğu da sizi akıllı maske terapisi cihazı UFO ile entegre bir şekilde çalışan yepyeni Farm to Face maske koleksiyonu, doğanın gücü ile sonbaharda cildinizin yapraklar gibi sararıp solmasını önlüyor. Doğanın kalbinden gelen Farm to Face koleksiyonundaki yeni Hydrocell maskeler, cildi yenilemek için Yeni Zelanda'dan Brezilya'ya dünyanın farklı birçok coğrafyasından gelen % 100 bitkisel içeriklerden faydalanıyor.

Doğal Özlerden Gelen Yeni Tazelik

Farm to Face koleksiyonundaki yeni maskelerin içerikleri, cildin yenilenmesini, tazelenmesi ve doğal olarak ışıltılı kalmasını sağlayan besinlerden elde ediliyor. Kuru ciltler için ideal bir maske olan ve Bulgaristan'dan gelen Bulgarian Rose, tamamen doğal gül suyu ve jojoba tohumu yağı ile cilde ihtiyaç duyduğu nemi ve ışıltıyı kazandırıyor, donuk ve kuru ciltleri sadece dakikalar içinde besleyip canlandırıyor. Endonezya’dan gelen doğal Hindistan cevizi yağı ve Hindistan cevizi suyuyla aşılanan Coconut Oil maske, cildi besleyip nemlendiriyor, yorgun görünümü azaltırken cilde pürüzsüzlük ve parlaklık da kazandırıyor. İçeriğinde Yeni Zelanda’ya özgü, mucizevi bir bal olan Manuka balını barındıran anti-aging etkili Manuka Honey maske, kuruluğu azaltarak cilde eski canlılığını, gençliğini ve esnekliğini geri kazanmasına yardımcı oluyor. Brezilya’da sağlığa faydaları ile bilinen ve dünyanın antioksidan açısından en zengin besini Acai üzümü ve Shea yağı içeren Acai Berry maske, cildinizin sadece birkaç dakikada daha dolgun, pürüzsüz ve genç görünmesini sağlıyor. Özellikle gözle görülür yaşlanma belirtileri olan cilt tipleri için tasarlanan bu özel maske, donuk ve yorgun cildi canlandırıp nemlendiriyor. Japonya’nın kendine has doğasından ilham alınan ve karma cilt tipleri için ideal bir maske olan Green Tea ise içeriğinde doğanın en güçlü antioksidan kaynaklarından biri olan Japon yeşil çayı sayesinde cildi nazikçe arındırıp sağlıklı ve parlak görünmesini sağlıyor, çevresel faktörler nedeniyle tahriş olmuş cildi de yatıştırıyor.

İçeriğindeki kenevir tohumu yağı, papatya ve magnezyum ile aşılanmış yatıştırıcı formüller ile Cannabis Seed Oil maske ise hem cildinizde hem de zihninizde eş zamanlı bir rahatlamaya olanak tanıyor. Cannabis Seed Oil maske, tahriş olmuş ciltleri de rahatlatarak, cildin yağ üretimini düzenlemeye de yardımcı oluyor.

FOREO’nun yeni Farm to Face koleksiyonundaki akıllı maskeler sülfat, SLS, SLES, parabenler, formaldehit, formaldehit maddeler, ftalatlar, mineral yağ, retinil palmitat içermiyor.Hayvanlar üzerinde test edilmeyen maskeler, uzman dermatologlar tarafından test edilen edildi. Koleksiyonda yer alan Manuka Honey Maskesi ile Bulgarian Rose Maskesi hariç tüm maskeler vegandır.

Minimum Sürede Maksimum Fayda

SPA kalitesinde bir bakım terapisini ev ortamında sunan akıllı maske terapisi cihazı UFO, cildinizin ihtiyaç duyduğu mükemmel bakımı saniyeler içinde sağlıyor. UFO, akıllı telefonlara indirilebilen “FOREO For You” uygulamasıyla senkronize edildiğinde kullandığınız maskeye uygun program otomatik olarak devreye alınıyor. Avucunuza sığan bu modern cihaz, termoterapi, kriyoterapi ve T-Sonic™ titreşimlerin gücünü barındıran Hiper İnfüzyon Teknolojisi’nin gücü sayesinde aktif maske bileşenlerinden maksimum fayda sağlayarak çok kısa süre içinde etkileyici sonuçlar sunuyor. Termoterapi 45 dereceye kadar yavaş yavaş ısınan cildinizi canlandırıyor, gözeneklerin görünümünü azaltıyor. Kriyoterapi cildinizi 5 dereceye kadar soğuturken yüzünüzdeki şişlikleri azaltıyor. rak, aktif maske bileşenlerinin cilde derinlemesine nüfuz etmesine yardımcı oluyor. Profesyonel bir bakım olan LED ışık terapilerini de evinize getiren UFO, Mavi LED ışık terapisiyle kan dolaşımı hızlandırırken cilt kusurlarını azaltıyor. Kırmızı LED ışık terapisi, yaşlanma etkilerini hafifletip vücudun ekstra kolajen salgılamasına sağlıyor. Yeşil LED ışık terapisi ise ciltteki ton farklılıklarını minimize ederek küçük noktaları kaybediyor. UFO Mini ise kriyoterapi dışında UFO ile aynı özelliklere taşıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.