Öne Çıkanlar ezcane aşıklık KUTLAMA Sanal İddialar

Emirates, Seyahat Acenteleri İçin Emirates Gateway'de Özel İçerikler Sunuyor

Emirates, 1 Temmuz 2021'den itibaren, NDC destekli doğrudan bağlantı platformu Emirates Gateway üzerinden seyahat acenteleri  için özel zengin içerik ve hizmetler sunacak. Aynı tarihte Global Rezervasyon  Dağıtım Sistemleri (GDS) üzerinden yapılan tüm rezervasyonlar için ek ücret uygulaması da başlayacak. 

Geçtiğimiz yıl Ekim ayında Emirates Gateway hayata geçirilmişti. Bu uygulama  Emirates'in ticari ortaklarına farklı ürün  seçenekleri,  zengin içerik ve avantajlar  sunarak dinamik bir pazar sağlama planları açısından dönüm noktası olma özelliği taşıyor.

Emirates Ticari İşler Direktörü Adnan Kazım  yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Ticari ortaklarımızı, daha da iyi müşteri deneyimi sunmaları için  güçlü kılmayı hedefledik. Mevcut sistemlerin kısıtlamalarını ele almak ve acentelere çok çeşitli ilave içerik ve seçenekler sunmak için hayata geçirilen Emirates Gateway üzerinden, yeni ayrıcalıklı özellik ve avantaj sunmaktan memnuniyet duyuyoruz.

Ticari ve GDS ortaklarımızdan aldığımız destek ve olumlu geri bildirimlerden cesaret aldık. Emirates olarak, seyahat ekosistemindeki tüm aktörlerle sağlıklı ve uzun soluklu ilişkilere olan inancımız tamdır. Harika değer ve hizmetler sunarak yıllar içinde inşa ettiğimiz ilişkileri geliştirmek için çok çalışmaya devam edeceğiz." 

Emirates Gateway'e üye olmayan acenteler, Emirates EDIFACT'e (şirketin GDS ortakları Amadeus, Travelport, Travelsky, Infini ve Sirena üzerinden ulaşılan mevcut içerikler) erişim sağlamaya devam edebilirler. Bununla birlikte, Emirates'in GDS dağıtımı üzerinden maruz kaldığı  yüksek maliyeti azaltmak için, 1 Temmuz 2021'den itibaren, GDS üzerinden yapılan rezervasyonlarda sektör uzunluğuna bağlı olarak bilet başına 14 dolar ile 25 dolar arasında değişen bir  dağıtım hizmet ücreti alınacaktır.

Emirates, dolaylı kanallarda bulunmayan özel içerikler de dahil olmak üzere en geniş Emirates ücret ve ürün yelpazesine erişim imkanı sağlayan ve hizmet bedeli olmayan Emirates Gateway'e kolayca dahil olmalarını sağlamak için ilgili ticari ortaklarıyla yakın işbirliği içinde çalışmaya devam edecektir.

1 Temmuz 2021'den itibaren, Emirates Gateway üzerinden acentelere aşağıdaki NDC içerikleri sunulacak:

  • Özel promosyonlu ücretler gibi farklı fiyatlara erişim imkanı 
  • Fazla bagaj satış imkanı 
  • Daha zengin içerik erişimi
  •  Belirli ek hizmetler için  farklı fiyat seçenekleri
  • Yeni ek  hizmetlere daha hızlı erişim imkanı
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21