Öne Çıkanlar psikoloji Akbaş KKTC Atlet turizm
banner13

Enterprise ve ZUBİZU’dan Kazandıran İş Birliği

Bu kapsamda; araç kiralama sektörünün öncü ismi Enterprise ile kullanıcılarının tercihlerine özel öneri ve içerikler sunan Türkiye’nin ilk yaşam tarzı mobil uygulaması ZUBİZU, iş birliklerini ayrı bir boyuta taşıdı. Uzun bir süredir çeşitli kampanyalar doğrultusunda Enterprise ile çalışan ZUBİZU’nun, artık araç kiralama alanındaki tek partneri Enterprise Türkiye oldu. İki öncü isim bu doğrultuda hem Enterprise Türkiye hem de ZUBİZU kullanıcılarına her ay farklı fayda ve indirimler sunmayı amaçlıyor.

 

Konu hakkında açıklamalarda bulunan Enterprise Türkiye CEO’su Özarslan Tangün, “Biz, uzun yıllardır araç kiralama alanında öncü iş birliklerine imza atarak müşterilerimize önemli avantajlar sağlayan bir şirketiz. ZUBİZU ile yaptığımız kampanyalar da bu örnek çalışmalar arasında. Artık iş birliğimizi daha da ileriye taşıyoruz. Bu kapsamda araç kiralama alanında ZUBİZU’nun resmi tek iş ortağı olarak ZUBİZU ve Enterprise Türkiye’nin müşterilerine hem alışverişlerinde hem de araç kiralamalarında benzersiz deneyimler ve avantajlar sunacağız” dedi. Bu kapsamda Mart ayı boyunca geçerli olacak ilk fırsat kampanyası kapsamında ZUBİZU müşterileri, Enterprise’dan Toyota Corolla Hybrid modelini 249 TL’den kiralayabilecekler. Üstelik ZUBİZU müşterileri, Corolla Hybrid’i Enterprise’ın adrese teslim hizmet farkıyla temin edebilecekler. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.