Öne Çıkanlar corona Revizyon İhsaniye BTSO Bursada teleferik ücretlerine zam
banner13

FOREVER NEW'DEN BÜYÜK İNDİRİM!

Birbirinden çarpıcı tasarımlarıyla modaya yön veren Avustralyalı giyim markası Forever New, seçili ürünlerde geçerli olacak%50’ye varan Sezon Sonu İndirimi kampanyası başlattı.

9 Aralık’tan itibaren tüm Forever New mağazalarında geçerli olacak kampanya ile her kadının gardırobunda mutlaka bulunması gereken parçalar çok avantajlı fiyatlara sunuluyor. Modern kesimleri ile göz dolduran ve zengin detaylarla hareketlenen parçalar, tasarımlarıyla sonbahar ve kışa renk katıyor.

Sofistike tasarımlı kalem etekler ve tüvit ceketler Forever New kadınlarının güçlü tarzını vurguluyor. Feminen elbiseler, detaylarıyla öne çıkan bluzlar ve paltolar tarzıyla fark yaratmak isteyen kadınların bir numaralı tercihi oluyor. Tasarımları etkisi altına alan dantel ve triko kumaşlar ise göz alıcı stillerin vazgeçilmez parçası oluyor.

Kış soğuklarında şıklığından vazgeçmeyen kadınlar, leopar desenli yapay kürklerle göz alıcı bir tarza imza atıyor. Günlük şıklığın vazgeçilmezi kuşaklı kabanlar ise, hızlı şehir hayatında stillerinden ödün vermek istemeyen moda tutkunlarına kolaylık sağlıyor

Her koleksiyonunda farklı bir hikayeyle karşımıza çıkan Forever New’un zamansız tasarımları ile modaseverler, hem günlük hayatta hem de özel davetlerde zarif duruşlarıyla dikkat çekiyor.

www.forevernew.com.tr

https://www.facebook.com/ForeverNewTurkiye

https://twitter.com/forevernewtr

http://instagram.com/forevernewturkiye

Forever New hakkında:

Avustralya markası Forever New, dünyanın farklı şehirlerinden ilham alarak hazırladığı koleksiyonlarıyla modaya yön vermektedir. 2006 yılında sadece bir mağazayla Melbourne’de hizmet vermeye başlayan Forever New, bugün 7 ülkede 250'ye yakın mağazasıyla geniş bir ağa sahiptir. Türkiye’de 23 mağazası ve bir online mağazası bulunan Forever New markasının tasarladığı koleksiyonlar; Paris, Londra, Milano ve New York'taki sanat, film, müzik ve tiyatro sanatlarının global trendlerinden ilham alınarak hazırlanmıştır. Birbiriyle örtüşen uyumlu koleksiyonlarıyla öne çıkan Forever New, kıyafetlerinde ve aksesuarlarında kullandığı her türlü detay ile farklı bir stile imza atmaktadır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22