banner20
Öne Çıkanlar ezcane aşıklık KUTLAMA İddialar Sanal

Hotpoint yeni konsept mağazasını Kayseri’de açtı

Mağazacılık yatırımlarına hız kazandıran Whirlpool Corporation, Kayseri’deki ikinci Hotpoint konsept mağazasını açtı. Ülke genelinde toplam 250 mağazayla hizmet veren Hotpoint, 25 Eylül günü Kayseri Park Alışveriş Merkezi’nde açılan mağaza ile yenilikçi ürünlerini daha fazla Kayseriliyle buluşturacak.

Yeni konsept Hotpoint mağazalarını geçtiğimiz yıldan bu yana Ankara, İzmir ve Eskişehir gibi şehirler başta olmak üzere Türkiye’nin dört bir yanına taşıyan Hotpoint, tüketicilerin müşteri deneyimini en üst düzeyde yaşadığı, demoları görebildiği, ürünlere dokunabildiği ve ürünlerin teşhir edildiği bu mağazalarda 100’e yakın ürün sunuyor.

Güçlü marka, güçlü ürünler

Kayseri’deki ikinci konsept Hotpoint mağazasını açmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirten Whirlpool Corporation Türkiye Pazarlama Direktörü Aylin Alpay, şunları söyledi: “Türkiye’nin Avrupa, Orta Doğu ve Afrika bölgesindeki stratejik rolünün bilinciyle, bugüne kadar ciddi yatırımlar gerçekleştirdik ve önümüzdeki dönemlerde de yine bu odağımızı korumak niyetindeyiz. Toplamda 100 milyon euro’luk sermaye artırımıyla markamıza, mağazalarımıza ve Manisa’daki fabrikamıza yönelik yatırımlarımızla geçtiğimiz sene hem markamızı ve Hotpoint mağazalarımızı dünya çapında perakendecilik anlayışıyla gerçekten Türk tüketicisine hitap edecek şekilde yeniden konumlandırdık. Güçlü markamız, güçlü ürünler ve güçlenen dağıtım ağımızla, doğru yer ve zamanda doğru mağazaları açarak Hotpoint kalitesini ülke çapında yaygınlaştırmayı sürdüreceğiz.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21