Öne Çıkanlar Üniversite İnce Bakış Zeytinyağı Kriptoloji İhsaniye
banner13

İÇECEKLERİN ISISINI VE TAZELİĞİNİ KORUYAN ALIŞTIRMA BARDAĞI

Seyahatlerde rahatlıkla kullanabileceğiniz ve her zaman yanınızda bulundurabileceğiz Yalıtımlı Yumuşak Uçlu Bardaklar, küçük kız ve uçak figürlü tasarımlarıyla bebeklerin bardak kullanmaya alışmalarına yardımcı oluyor.

PP malzemeden üretilmiş olan Bebedor’un  Yalıtımlı Yumuşak Uçlu Bardağı da  BPA içermez. Yumuşak ve doğal silikon su oluğu bebeğin hassas damağı, diş etleri ve yeni çıkan dişleri için güvenlidir. Özel kapağı su oluğunun daima hijyenik kalmasını sağlar ve bardağın damla akıtmasını engeller. Kırılmaz, gözeneksiz yapısı sayesinde kir tutmaz ve kolayca temizlenir. Bebedor’un Yalıtımlı Yumuşak Uçlu Bardağı bulaşık makinesinin üst rafında yıkanabilir veya her kullanımdan sonra sıcak sabunlu su ile yıkanıp, durulanabilir.

Mavi ve pembe renk seçenekleriyle Bebedor Yalıtımlı Yumuşak Uçlu Bardak tüm seçkin bebek mağazalarında ve eczanelerde satışa sunulmuştur.

Bebedor Yalıtımlı Yumuşak Uçlu Bardak Fiyatı : 32,70 TL.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.