Öne Çıkanlar Engelsiz Bursagaz sungurlu Sanat Kıyak
banner13

KALBİ SELİM’DEN ÇOCUKLARA DONDURMA KEYFİ

Türk ve Suriyeli yetim çocuklar ile aileleri başta olmak üzere yardıma muhtaç bütün toplum kesimlerinin maddi manevi yardımına koşan Kalbi Selim Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği, bulunduğu etkinlikle çocukları sevindirdi.
Golf Dondurma ve Fazla Gıda’nın ortak organizasyonuyla Kalbi Selim Derneği’nin Duaçınarı Mahallesi’ndeki binasının önünde aileleriyle birlikte uzun kuyruklar oluşturan çocuklara 150 bin kutu dondurma dağıtıldı.
Yetim çocukları sevindirmenin yapılabilecek hayırların en hayırlısı olduğunu belirten Kalbi Selim Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Osman İpekçioğulları, dernek olarak yetim çocukların eğitimine, maddi ve manevi desteklerine büyük önem verdiklerini vurguladı.
Golf Dondurma ve Fazla Gıda ile gerçekleştirdikleri ortak organizasyonla yetim çocukların yüzünde tebessüm oluşturmayı hedeflediklerini ifade eden İpekçioğulları, hayırseverlerle yardıma muhtaç insanlar arasında hayır köprüsü oluşturmanın manevi hazzıyla, çalışmalarını sürdürdüklerini dile getirdi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.