Öne Çıkanlar BUSİAD Yankı Engelsiz futbol DİKKAT

KİP’TE BU KIŞ TARZINIZ ÇOK DİKKAT ÇEKECEK

Erkek moda markası KİP, “Connection” temalı 2018-19 Sonbahar-Kış Koleksiyonu ile erkeklere şık, rahat, trendy ve renkli bir dünya sunuyor. KİP erkeğinin casual görünümünü güçlü bir şekilde destekleyen koleksiyonun anahtar parçaları olarak ceket formundaki triko hırkalar, hafif ve fit kesim ceketler, renkli trikolar, balıkçı yakalar ve örme kabanlar ile özel tasarımlı deri montlar ön plana çıkıyor. Koleksiyonda lacivert, gri, kahve, siyah gibi klasik renklerin yanı sıra bordo, yeşil, mor, petrol mavisi, oranjın kullanımıyla tasarımlar enerjik bir havaya bürünüyor.

KİP 2018-19 Sonbahar-Kış Koleksiyonu’nda yer alan armürlü ve farklı dokulara sahip renkli pantolonlar kış aylarında enerji verirken, tek pileli pantolonlar ise klasik formlara trendy dokunuşların tasarıma dönüşmüş hali…

Soğuk kış günlerinin vazgeçilmez parçaları arasında yer alan uzun yünlü, pamuklu paltolar, örme kabanlar ve dolgu montlar modern detaylarla güçlenerek KİP erkeğinin stil sahibi duruşuna son dokunuşu yapıyor. Takım elbisede sportif görünüm sağlayan yelekler, denimler de koleksiyonda dikkat çekiyor. Koleksiyonda yer alan tüm tasarımlarla uyumlu ayakkabı, bot, bileklik, eldiven gibi aksesuarlar da KİP erkeğinin tarzını tamamlıyor.

Kapsül koleksiyon Traveller ile seyahatler artık daha konforlu!

KİP’te yeni sezonun kapsül koleksiyonu “Traveller”da yer alan kırışmayan takım elbiseler, kolay ütülenebilir gömlek ve pantolonlar ise sık seyahat eden erkeklerin yoğun temposuna kolayca uyum sağlamak için tasarlandı. Özel tekniklerle üretilen kumaşlardan tasarlanan, yenilikçi kalıplara sahip parçalar, iş ve seyahat temposu yüksek erkeklerin dinamizmini artırırken fit ve şık bir görünüm sağlıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.