banner20
Öne Çıkanlar ezcane aşıklık KUTLAMA İddialar Sanal

Klasik Tasarıma Modern Dokunuş  Merida Koltuk Takımı

Bir mobilyadan daha fazlasını arayanlara benzersiz tasarımlar sunan Enza Home, yeni koleksiyonunda yer alan Merida Koltuk Takımı ile klasik dekorasyon çizgisine modern bir yorum getiriyor. İlhamını dinamik desenler ve yumuşak renk tonlarından alan Merida Koltuk Takımı, çoklu katmanlı hibrit sünger kullanımıyla tasarlanan yüksek konforlu oturumuyla rahatlıktan da ödün vermiyor. Merida Koltuk Takımı kadife kumaşıyla mekânlarda şık ve sıcak bir etki yaratırken, gold metal ayak tasarımıyla da özgün estetiğini taçlandırıyor.

Merida Koltuk Takımı’nın ergonomik tasarımı ve geometrik desenleriyle dikkat çeken döner metal ayaklı berjeri ise dekorasyona dinamik bir dokunuş katıyor. Metal destekli ahşap konstrüksiyonuyla uzun süreli kullanım imkanı sunan Merida Koltuk Takımı’nın 3’lü, 2.5’lu ve döner metal ayaklı berjerden oluşan üç farklı modül alternatifi bulunuyor. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21